Hata yapılması bir insanın kötü veya affedilmez olduğu anlamına gelmez. Herkes hata yapabilir çünkü hata yapmak insanın doğasında vardır.

Hayat bazen insanın planladığı gibi gitmez çünkü hayatın kendine has dinamikleri vardır. İnsan bu dinamiklere uymazsa planlar suya düşer. Planlar suya düştüğünde insan da hata yapar. Ama önemli olan hatayı tekrarlamamaktır ve kişinin kendini affetmesidir. Kişi kendini affetmeden başkalarını da affedemez.

Dünya Değişim Akademisi’nde "Affetme Sanatı" Değişim Programı sayesinde hem kendinizi hem de başkalarını affedeceksiniz. Hem de suçluluk ve pişmanlık duymayacaksınız, doğal olacak ve kendiniz olacaksınız. Fiziksel, duygusal ve ruhsal olarak sağlığa kavuşacaksınız.

"Affetme Sanatı"  Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program sekiz çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırk beş dakika  sürüyor.  Her çalışmada gerçek affediş ile ilgili derin, kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Bir insan kendini affetme özgürlüğü kazanırsa stres, öfke, pişmanlık, gerilim de ortadan kalkar. Birey kendini ve başkalarını affedince yenilenir ve yeni bir hayata adım atar.

Her gün uygulanan değişim ve tekamül teknikleri sayesinde kendini affetmeyi engelleyen unsurlar bilinçaltından atılır. Zihinde birikmiş negatif düşünceler de pozitif düşüncelere dönüşür.

Değişim sayesinde insanın kendini affetme bilinci gelişir ve yenilerek dönüşür. Bireyin hayatında olan iniş çıkışlar artık rahatsız edici olmaz. Duygular dengeye girerek birey sakinleşir. Birey kendisini daha iyi tanır ve artık "keşke"lerden kurtulur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber