Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

HEGEM YILLARDIR GÜNDEME GETIRİYOR UYARIYORDU 

Asayiş

DEVLET DE KABUL ETTİ.. "ŞIDDET ARTIK BEKA MESELESİ"

Son dönemlerde artık çağrıdan çıkan ve toplumsal en büyük sorun haline dönüşen Şiddet ve Suç meselesi noktasında tepkilerden artarak devam ediyor 

YILLARDIR UYARIYORLAR 

Şiddetle Mücadele Vakfı( HEGEM) yıllardır yaptığı bilimsel çalışmalar yayınlar projeler ve açıklamalar ile bu soruna dikkat çekmiş çarpıcı rapor ve analizlerde gelinen surecin korkunç bir hal aldığını defalarca dile getirmiş ve uyarmıştı..

ERDOĞAN VE BAHÇELİ : "ŞİDDETLE MÜCADELE ŞART"

HEGEM'in sesine nihayet devletin en üst noktasından kulak verildi..   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suç ve Şiddetin önlenmesi için her adımı atın bu konuda elimden gelen tim desteği vereceğim derken Cumur ittifakının ortağı MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'de   şiddet ülkemiz için bir beka konusu haline geldi seferberlik yaparak bu sorunu  kökünden çözmeliyiz uyarısında bulundu..

YETERKI DESTEK VERİLSİN BİZ SORUNU ÇÖZECEĞİZ 

HEGEM Kurucu Genel Başkanı Adem Solak yüzlerce bilim insanı ile yıllardır sahada çalışmalar yaparak bu konu üzerinde bilimsel raporlar hazırlıkları belirterek şu aşamada "Şiddetle Mücadele ve Sosyal Arabuluculuk Projesi kapsamında" çok önemli bir çalışma içindeyiz.Gerekli hassasiyet ve destek gelirse  çok net söylüyorum Şiddet sorunu çözmek bize nasip olacak yeterki bize güvensinler  maddi ve manevi destek versinler.. 

SAMİMİYET ÇOK ÖNEMLİ 

Şiddetle Mücadele konusunda HEGEM olarak olağanüstü çaba göstedirdiklerini belirten Prof.Dr YahyavMustafa Keskin'de devletimiz bu konuda bir irade koymak istiyor ve bu noktada adımlar atıyor fakat ilgili kurumların ve bürokrasinin daha samimi daha gayretli olması gerekir.Önüne gelen bu konuda demeç veriyor söylemde bulunuyor.Otesi yok. Bu sorunun çözümü için sabır ve gayret gerekir. Eğitim faaliyetleri ve bilimsel çalışmalar olmadan afaki konuşur dururuz  şeklinde görüş açıkladı..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.