Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

AKÇAABAT’TA KLASİK OTOMOBİL ŞÖLENİ YAPILDI

Bölgesel

Akçaabat Belediyesi organizesinde Akçaabat Sahil Park’ta Klasik Otomobil Şöleni yapıldı. 

Klasik Otomobil Şölenine, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, klasik otomobil sahipleri ve meraklıları katıldı. 

Klasik Otomobil Şölenine Akçaabat’tan, çevre il ve ilçelerden toplamda 68 klasik otomobil sahibi katıldı. 

Büyük ilgi gören Klasik Otomobil Şöleninde Akçaabatlılar renkli ve keyifli anlara şahitlik ettiler.  Etkinlik, klasik otomobil tutkunlarını bir araya getirdi ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Hem Akçaabatlılar hem de klasik otomobil tutkunları, sergilenen nostaljik  klasik otomobilleri yakından inceleme fırsatı buldu. Etkinlik alanında yer alan arabalar, farklı modelleri ve özellikleri ile adeta bir otomobil müzesini anımsattı. 

Etkinliğe katılım gösteren ziyaretçiler, sadece otomobillerle değil, aynı zamanda halkoyunları, canlı müzik performansları ve eğlenceli aktivitelerle de keyifli anlar yaşadı. En klas otomobil seçimi ve otomobil akrobasi gösterileri de etkinliğe damgasını vuran diğer etkinlikler arasında yer aldı. Akrobasi gösterileri, katılımcılara adrenalin dolu anlar yaşatırken, şölende sürpriz hediyeler dağıtılması da etkinliğin coşkusunu artırdı.

Klasik Otomobil yarışının da düzenlediği etkinlikte birinci Murat Karanlık, ikinci Yusuf Çalık ve üçüncü Gökhan Değirmenci oldu. 

Klasik Otomobil Şöleninde duygu ve düşüncelerini diler getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Nostaljiyle heyecanı bir arada yaşadık. Hemşehrilerimizin etkinliğimize gösterdiği yoğun ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Burada yediden yetmişe herkes klasik otomobilleri inceleme fırsatı buldu. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz etkinliğimizin inşallah gelecek yıllarda devamını da getireceğiz. Klasik Otomobil yarışında dereceye girenleri tebrik ediyor; organizasyonu düzenleyen herkese, klasik otomobil sahiplerine ve etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

Etkinlik sonunda şölen katılımcılarına çeşitli hediyeler verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.