Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

ANAYASANIN TARTIŞILMASINA BİR TEPKİDE KAMU-SEN’DEN TÜRK KAMU SEN’’ANAYASAMIZDAKİ ORTAK KIYMETLERİMİZE HİÇ KİMSE EL UZATAMAZ!

Bölgesel

RİZE- Türkiye Kamu Sen Rize İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu yaptığı açıklamada Ortak kıymetlerimize el uzatılmasına tahammülümüz olamaz ve yoktur dedi.

İSMET KÖSOĞLU

Kamu Sen Rize İl Temsilcisi Murat Köseoğlu son günlerde çok tartışılan Anayasa da istenen değişiklik hakkında yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Köseoğlu’nun açıklaması şu şekilde’’ ortak kıymetlerimize hiç kimsenin el uzatma hakkı yoktur. Türkiye Kamu Sen’in temelleri, 1992’de, ‘Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız’ şiarıyla atılmıştır. Ekmek kavgasının, yani hak mücadelesinin ve onurlu, kararlı ve şerefli sendikal mücadelenin adresi Türkiye Kamu Sen’dir. Lakin, Türkiye Kamu Sen’liler, ‘Ekmek kavgasının’ önüne ‘Türkiye sevdasını’ koymuştur.

Önce Türkiye

Biz, her durum ve koşulda ÖNCE TÜRKİYE deriz! Bizim için, diğer her şeyin anlamı ancak ondan sonra vardır. Peki, kara sevdamız olan TÜRKİYE nedir? Bizim için Türkiye; Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesidir. Anayasamızda ifadesini bulan temel değerlerdir. Atatürk’tür. Cumhuriyettir. Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti anlayışıdır. Devletin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüdür. Türkçe’dir.Ay yıldızlı al bayraktır. İstiklal Marşı’dır. Başkent Ankara’dır.Velhasıl;Türkiye sevdalılarını aşmadan ortak kıymetlerimize hiç kimse el uzatamaz ”dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.