Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

BAŞKAN EKİM İTFAİYECİLER HAFTASINI KUTLADI 

Bölgesel

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İtfaiyeciler Haftası sebebiyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Akçaabat İtfaiye Amirliği yerleşkesini ziyaret etti. 

Ziyaret kapsamında itfaiyecilerle sohbet eden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “İtfaiye personeli yangın, sel ve depremler gibi tüm doğal afetlere müdahale ederek, halkımızın can ve mal güvenliği için 24 saat büyük bir özveriyle çalışmaktadır.

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan deprem, sel ve orman yangını gibi felaketlerde de İtfaiye teşkilatımız üzerine düşen görevi yerine getirmiş, halkımızın canını ve malını korumak için üstün bir gayret göstermiştir.

Emekleri için tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hafta onların haftası.

Hepsine minnettarız. Can ve mal güvenliğimiz için 7/24 özveriyle görev yapan cesur ve kahraman itfaiye teşkilatımızın İtfaiye Haftası’nı kutluyor, tüm itfaiyecilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu kutsal görevi yerine getirirken hayatını kaybeden itfaiyecilerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.

Ayrıca, itfaiye amirliğinin modern ekipmanlarla donatılmasına, personellerinin her zaman tüm durumlara karşı eğitilmesine destek olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e de teşekkür ederim. ” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.