Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE TAM DESTEK

Bölgesel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 327 öğrenciye "Gençlerle Hayata Dair" semineri düzenledi. Prof. Dr. Mehmet Ali Doğan, seminerde öğrencilere sınav kaygısıyla başa çıkma ve stres yönetimi konusunda bilgiler verdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, "Gençlerle Hayata Dair" adlı eğitim semineri düzenledi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere Büyükşehir Belediyesi Üniversiteye Hazırlık, Destekleme ve Yetiştirme Kursu’ndan 327 öğrenci katıldı. Seminerde konuşmacı olarak yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi’nden (İTÜ) Prof. Dr. Mehmet Ali Doğan, öğrencilere sınav sürecinde yaşanan stres ve kaygıyla başa çıkma yöntemlerini anlattı.

SINAV SÜRECİ İLE İLGİLİ BİLGİLER VERİLDİ
Sorularla nasıl etkili bir şekilde baş edilebileceği üzerine de bilgiler veren Doğan, gençlere sınav döneminde psikolojik dengeyi koruma, motivasyonu artırma ve odaklanma teknikleri gibi konularda önemli ipuçları sundu. Öğrenciler, hem akademik hem de duygusal anlamda kendilerini daha güçlü hissedebilmeleri için faydalı bilgilerle donatıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.