Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

İKİZDERE BELEDİYESİ DURMAK BİLMİYOR ŞANTİYEYE DÖNEN İLÇEDE GÜZEL ÇALIŞMA YAPILIYOR

Bölgesel

İKİZDERE-İkizdere İlçe merkezinde devam eden çalışmalar sonucu şantiye havası yaşanıyor.

İSMET KÖSOĞLU

İlçede Abdi Ekşi Başkanın 31 Mart’ta Belediye Başkanı seçilmesi sonrasında çalışmalarını aralıksız devam ettirmesi vatandaşların memnuniyetini kazandı. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde daha önce programa alınan İlçe Hastane yolu ile Rize-Erzurum karayolunu birbirine bağlayan köprü çalışması başladı. Belediye Başkanı Abdi Ekşi çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi’’ İlçemizi ortadan ikiye ayıran İkizdere deresi üzerinde DSİ tarafından köprü yapımına başlandı. Köprü yapımı aşamasında arazilerini ücretsiz tahsis eden Zeki Ekşi ile Rauf Ekşi’nin mirasçılarına teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı olsun. Kaymakamlığımızın Sosyal tesisinin çevre düzenlenmesi ve kilit taşı döşenmesi çalışmaları Kaymakamlığımız, Rize Belediye Başkanlığımız ve İkizdere Belediye Başkanlığımızca tamamlanmak üzeredir.

İlk kez taziye evi

Belediye Başkanlığımızca yapımına devam edilen Taziye Evi'ni yakında vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İkizdere Belediye Başkanlığımızca Çocuk parkı yapımı çalışmaları devam ediyor. Yakında evlatlarımızın hizmetine sunacağız. Belediye araç parkımızı tamamlayarak hizmete hazır hale getirdik.

3750 ton asfalt kullandık

İlçe merkezinde ve mahalle yollarımızda zemini çok bozuk olan yollarda kısmen asfalt kaplama yaptık. Bu çalışmada toplam 3750 ton asfalt kullandık.

Yapılan çalışmalar, Ali Biberoğlu caddesi, Ekrem Orhon Caddesi’nin yol kenarlarının temizliği ve asfaltlanması, Kirazlı Mahallesi, Yeşilyurt Mahallesi girişi, Pazar yeri, Hastane ve okul önleri, Kamu kurum ve kuruluşları yollarında asfaltlama yaptık’’ dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.