Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

SMA HASTASI BEBEKLER İÇİN TRABZON TEK YÜREK OLDU

Bölgesel

SMA hastası 3 bebeğin tedavi masrafları için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç öncülüğünde düzenlenen yardım gecesine hayırseverlerden destek yağdı. Umut gecesinde 15 milyon TL bağış toplandı.

Trabzon'da, SMA hastası bebekler Mustafa Deniz Eroğlu, Aslı Deniz Karagüzel ve Resul Emre Altunbaş için bağış gecesi düzenlendi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in öncülüğünde ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen geceye hayırsever vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

BAĞIŞLARI ARTIRDI BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve bölgesel Çay TV ekranlarında canlı yayınlanan gecede, telefonla görüştüğü hayırseverlerin bağışladıkları miktarların çoğunu, "Biraz artırıyorum, bizi kırmayın" diyerek iki katına yükselten Başkan Genç, salonu dolduranlardan büyük alkış aldı.

15 MİLYON TL TOPLANDI
Türkiye'nin dört bir yanından ve yurtdışından hayırseverlerin bağışlarıyla 2 saat içinde 15 milyon TL toplandı. Gecenin sonunda, SMA'lı bebeklerden Aslı Deniz ve Resul Emre'nin tedavisi için gereken miktarın tamamlandığını açıklayan Başkan Genç, "Mustafa Deniz'in tedavi masrafı da büyük oranda toplandı ancak 4 milyon 200 bin TL eksik kaldı. El birliğiyle bu rakamı da toplayıp bu yavrumuzu da tedaviye göndereceğiz. Destek bizlerden şifa Allah'tan. İnşallah hepsi sağlığına kavuşacak" dedi.

TEŞEKKÜRLER TRABZON
Geceye katılan belediye başkanlarına ve hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Başkan Genç, “Trabzon gücünü yeniden gösterdi. Trabzon insanına yakışan bir kampanya oldu. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Önceden olduğu gibi bugün de muhteşem bir birlik ruhuyla evlatlarımız için elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. İl içinden, il dışından ve yurt dışından, STK’larımızdan, iş insanlarımızdan ve vatandaşlarımızdan adeta bağış yağdı. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul eylesin” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.