Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU ''SIFIR BUÇUKLU DÜŞÜNCE…!

Bölgesel

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU’ nun Basın açıklamasıdır. Türkiye’de özellikle yasama sorumluluğuna sahip olan herkes, içinde bulunduğumuz yüzyılı, yeni dönemi çok hassasiyetle analiz edip değerlendirmek durumundadır.

T.C. Anayasa’mızın 1,2,3 ve 4. maddesinde yer alan şekliyle neden? tartışılmayacağı noktasında içerideki alçaklıklar durmamaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası üzerinden Türk milleti ve egemenliğinin tartışmaya açılmasını iddia etmek, dünyadaki gelişmelere kulaklarını kapatmak olduğunun görüntüsü olmuştur. İçerideki uzantılar olduğu anlaşılan bu açıklamalarla ekonomiden demokratikleşmeye, kültür hayatından siyasete kadar birçok alanda Türkiye’nin önünü tıkamaya devam etme anlayışlarıdır.

TÜRKAV olarak yürütme erkinin sorumluluğuyla ifade ediyoruz ki T.C. devletinin hiçbir samimi ferdi, günübirlik yaşayamaz ve sorumsuz olamaz. Anayasal suç işleyen ve millet vicdanını yaralayan bu alçakça açıklamaları şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

TÜRKAV olarak yürütme erkinin sorumluluğuyla ifade ediyoruz ki Milletini sevmenin ve ona hizmet etmeden gelen Türk milliyetçiliğinin misyonunu merak edenler unutmasınlar ki, tarihi kökleri ve iddiaları güçlü olan hareketler, varlığını ve sorumluluğunu sürekli muhafaza edenlerdir.

TÜRKAV olarak yürütme erkinin sorumluluğuyla ifade ediyoruz ki Türk milletinin temel değer ve birikimlerini yeni atılımlar dinamosu yaparak onu ilelebet var edecek büyük bir fikrin adı olarak görmek önemli olacaktır. Bu ad Türk milletidir.

TÜRKAV olarak yürütme erkinin sorumluluğuyla ifade ediyoruz ki, bu iddia ve ön yargılı bakış sıfır buçuklu düşünce olarak çıplak gerçeği örtmeye yetmeyecektir. Ve Türk milletinin değerlerini karalama kampanyası olarak yer alacaktır.

TÜRKAV olarak yürütme erkinin sorumluluğuyla ifade ediyoruz ki Türk milliyetçileri bu sorumluluğu duyan ve anlama durumunda olduğunun bilincindedir. Çünkü biliyoruz ki yeni gelişme ve dinamikleri kavrayamayanlar gerekli atılımı ve dönüşümleri başaramayacak olanlardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.