Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

Veteriner Hekimler Seçime Gidiyor. Trabzon Bölge Veteriner Hekimler Odası kongre sürecine girildi.

Bölgesel

Veteriner Hekimler Odası olağan seçimli kongreye gidiyor. 4 Dönemden bu yana görev başında olan mevcut başkan  Erol Sayın ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Saylığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Erhan Ayvaz yarışacak.

Trabzon Bölge Veteriner Hekimler Odası 51. Olağan Genel Kurul toplantısı başladı. Bir otelde gerçekleştirilen genel kurul toplantısına oda üyeleri yoğun katılım sağladı. Toplantının açılışında şehitler için saygı duruşu ve İstiklal okundu. Daha sonra oylama ile divan kurulu üyeleri seçildi. İki adayla gidilecek seçimde mevcut başkan Erol Sayın ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Saylığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Erhan Ayvaz yarışacak.

SORUNLARI BİLİYORUZ BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

193 Üyenin oy kullanacağı genel kurulun açılışında konuşan mevcut oda Başkanı Erol Sayın, bu dönemde oda olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek sözlerine başladı. Bazı illerin bölge yönetimi olarak Trabzon'dan ayrıldığını kaydeden Başkan Erol Sayın, "Önceki genel kurulda bazı sorunlar oldu. Rize, Gümüşhane illeri artık bize bağlı değil. 
Bayburt'un hala bize bağlı olmasının nedeni Gümüşhane'ye bağlanmak istememesi. Bu yüzden hala bize bağlı. Trabzon'dan diğer illere hizmet ulaşamayabiliyor. Bölge olarak değil İl olarak kendi odalarını kurdular." yarın yapılacak seçimlere tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.