Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

Yenilenen mağaza konsepti ve geniş ürün yelpazesi ile Güntaş Rubenis’te Bu kapı fırsatlara açılıyor

Bölgesel

Trabzon’da ticarete başlayan, Giresun, Ordu ve Gümüşhane illerinde mağazalar açarak ekonomiye can suyu olan, istihdama katkı sağlayan Güntaş AVM 14. Şubesini Trabzon’un merkezi konumu Atapark’taki Rubenis AVM’de açtı.

‘Fırsatlara açılan kapı Güntaş’ mottosu ile açılan mağazada, yeni konsept ve binlerce çeşit ürünler uygun fiyatla halka sunuldu. 
Açılışa Güntaş ailesinin yanı sıra, Yomra Kaymakamı Oğuzhan Ocak, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Rubenis AVM Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İpek, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Nevzat Özer, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran ile davetliler katıldı.  
BAŞARININ SIRRINI AÇIKALDI
Mağazanın açılışında konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “Biz bir aile şirketiyiz. Hayat çok önemli. Huzur evden başlar. Aile birliğine önem verdik. Bölgemizde hizmet yapıyoruz. 750 fabrikanın desteğini Trabzon'a getiriyoruz. Rızkımızın 10'da 9'u ticarettir. Kendimizi her gün yeniliyoruz. Eğitime çok önem veriyoruz. Elhamdülillah hizmetimiz devam edecek” dedi. 
ONUR DUYUYORUZ
Güneş, şöyle devam etti: “Trabzon'da bacasız bir fabrika kurduk. Ekibimizle gurur duyuyoruz. Nasıl okulda dersleri iyi gelene takdir belgesi veriliyorsa iyi çalışana takdir belgesi veriyoruz. Gençlere şirketimizi teslim ettik. Allah herkese böyle gençler nasip eylesin. Aile birliğimiz daim olsun. Her geçen gün kan kaybeden AVM dolmaya başladı. Bundan onur ve gurur duyuyoruz.”
TRABZON’UN DEĞERİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “14 noktada Güntaş ailesi faaliyet gösteriyor. Bölgemize hitap ediyor. İstihdama da vesile oluyor. Kendisinden Allah razı olsun. Trabzon'umuz için bir değerdir" diye konuştu.
TAKDİR EDİLİYOR
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Sezgin Mumcu, "Halis bey iyiliksever ve yardımsever insan. Başarısı da bereketi ve kazancını bölüşmesindendir. Ekibini gözetiyor ve hakkını veriyor. Halis abimiz örnek gösterilip takdir ediliyor. Trabzon'umuzu inşallah şaha kaldıracak" ifadesine yer verdi.
NESİLLER BİR ARADA
Yomra Kaymakamı Oğuzhan Ocak, şu ifadelere yer verdi: "43 yıl, 14 şube ve 500 kişilik ekip. Nesiller bir arada. Aileyi bir arada tutmak ticarette çok zordur. Halis bey aile birliği ile bunu başardı. Rabbim mahcup etmesin. İyilik ve güzellikler devam edecektir. Halis abimiz ile henşehrilik bağımız var. Hayırlı uğurlu olsun."
Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın tarafından yapılan dua ile açılan Güntaş AVM’de uygun fiyatlar ile açıldı. Trabzon ve bölge halkı Güntaş AVM’nin uygun fiyatları ile ihtiyaçları olan ürünleri aldılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.