Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2024-06-23 00:24:56

ERKEN SEÇİM İSTEYENLERİN BİLGİSİNE

ABDULLAH GÜLAY AYVAZOĞLU

gulayabdul@hotmail.com 23 Haziran 2024, 00:24

"Bana ne?" diyerek ve
"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın!" mantığı ile hayatı sadece bu günden ibaret zannederek yarın olacakları düşünmeyenlerin mahallesindeki vaktinde müdahale edilmeyen komşu kavgası, büyüyen bir yangına döner ve bütün mahalleye yayılır.

Gazze yangını bu hesaba bakılırsa büyüyecektir. Orada yanan bebeklerin masumiyeti bütün insanlığın imtihanıdır. İnsanlık bu imtihanı kaybetmiştir.

Gazze'yi umursamayan insanlık, bunun bedelini benzeri bir acı ile ödeyecektir. Bu acı, cihan harbidir.

Hazırlıklar sürüyor. 
Küresel evangelist ve siyonist organizasyon hedefinden vazgeçmedi... 

Pasifik'te, Ortadoğu'da, Ukrayna - Avrupa hattında yoğunlaşan sıcaklık, gittikçe artıyor ve böyle giderse önümüzdeki süreçte büyük bir yangına dönüşecektir.

Türkiye'nin pozisyonu bu gelişmelere göre sürekli güncelleniyor. Türkiye'nin de hedefleri var; elbette Türkiye de hazırlıklarını yapıyor. Ancak bu hazırlıklar saldırganlık üzerine değil, daha çok savunma üzerinedir. Dünyada büyük bir kargaşa çıkarsa, Misakı Millî hedeflerimiz yine hedefimiz olacaktır. Hepsi bu kadar...

Tehlike içeridedir! 
Bu tehlike, Ukrayna'da Zenesky'nin kadife devrim ayakları ile bir kaç hamle sonrasında iktidara taşındığı gibi Türkiye'de de değişim rüzgarı estirilmesi ve küresel gücün taleplerine direnen liderliğin tasfiye edilerek yerine siyasi ve ideolojik ikbal uğruna küresel güçlerle işbirliği yapacak kadroların işbaşına getirilmek istenmesidir. 

Sayın Bahçeli'ye ayrıl da gel, koş da gel, bırak da gel çağrıları bunun içindir. 

Bahçeli bu oyuna gelir mi? Tekliflere karşı izlediği vatanperver yol, gösterdiği dik duruş taktire şayandır. 

Domino etkisi ile zincirleme felaketin ilk hamlesi olarak Sayın Bahçeli'nin vereceği karara umut bağlayan küreselciler ve yerel paralelciler rahat durmayacaklardır. 

Bakalım yeni hamleleri neler olacaktır...

Ülke toparlanmadan erken seçim isteyelim ki halkın memnuniyetsizliğinden istifade edelim, gecikirsek enflasyon düşer, halk yine iktidara sarılırsa çabalar sonuç vermez korkusu nedeniyle yeni arayışlar sürmektedir. 
Gün ola hayır ola...
(Abdullah GÜLAY)
    Avrasya Haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.