Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2024-10-25 18:57:29

KANUN TEKLİFİ KOMİSYONDA

İSMET KÖSOĞLU

ismetkosoglu53@gmail.com 25 Ekim 2024, 18:57

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

Suyun ısıtılmaya başlanmasına Mecliste başlanmış.

PKK temsilcisi partinin, T.C. Devletinden maaş alan vekilleri tarafından bölücü başının serbest salıverilmesi için verilen kanun teklifi 25.09.2024 tarihinde Meclis Komisyonuna gelmiş.

Bebek katili, vatan haini bölücü, Türk Düşmanı zibidinin, 25 yıl cezaevinde kaldığı gerekçesiyle koşullu salıverilme hükümlerinde yararlandırılması isteniyor.

Bölücü katil 1999 yılında teslim alındıktan sonra Yargı tarafından önce İDAM cezasına çarptırılmıştı. Nasıl olduysa AB uyum yasaları gereği Türkiye’den İDAM cezası kaldırılınca verilen ceza ÖMÜR BOYU hapis cezasına dönüştü.

Böyle bir kanun teklifi komisyona gitmeden önce keşke Millete götürülse. Samim söylüyorum halk oyuna sunun, bölücü katil asılsın mı, salıverilsin mi. Evet verilen tarafa gönülden katılırım.

Genel Başkan Bahçeli ‘nin bomba gibi kucağımıza bıraktığı Mecliste konuşsun söylemi de hafife alınmamalı.

Bozkurt abimizin söylediği gibi’’ Devlet atını da itini de çok iyi bilir. Kimse merak etmesin zamanı geldiğinde atını nallamasını, itini bağlamasını çok iyi bilir.’’

---------

Rize masasında Rize konuşuluyor

Rize’den yayın yapan bölgenin uydudaki tek televizyonu ÇAY Tv.de haftada bir yeni bir program yayın hayatında.

Yapımı çok geciken Rize-Erzurum karayolunda aksayan yerler, çay, çarpık imar çalışmaları, havalimanı vs. gibi konularımız her hafta tartışılacak.

Rize Masası isimli programda Rize’de yapılan yapılamayan veya yapılması gereken konular birbirinden tecrübeli konuşmacılar tarafından masaya yatırılıyor.

Cuma günleri 20.00 de canlı yayınla seyircilerin karşısında olan programda Mustafa Yücel yazıcı moderatörlük yaparken konuşmacı olarak RTEÜ Öğretim Üyesi İletişim uzmanı Dr. Taner Erol, Rize Kent Konseyi Başkanı İnş. Yük. Müh. Murat Yazıcı, Felsefe Bilimci Muhittin Bayrak ve Gazeteci İsmet Kösoğlu katılıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.