Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

EN BAŞARILI KURUM VERGİ DAİRESİ

Siyaset

Gerçekleştirdikleri İlçe Divan Toplantısında konuşma yapan Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral, ülkemizin en başarılı kurumunun vergi daireleri olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı Eylül ayı İlçe Divan Toplantısını İlçe Başkanı, Belediye Başkan Adayı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi ve adayları ve partililiklerin katılımı ile gerçekleştirdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Ülkenin ekonomiden eğitime, sağlıktan sosyal alana, hiçbir alanda iyi durumda olmadığımızı söyleyerek gidişatın çok karanlık olduğunu ifade etti. Bu sorunların tek çaresinin Milli Görüş anlayışı ile çözüleceğini sözlerine ekleyen Muratoğlu, “Pusulası inanç olmayan, tarihten ders almayan, düşmanları ile dost olup, dostları ile düşman olan tüm zihniyetlerin yok olmaya mahkum olduğunu tarihte gördük ve günümüzde de, bizden sonra da görmeye devam edeceğiz. Bu zihniyetlerle ne ülkemiz ne de İslam coğrafyası huzura kavuşamaz. Bunun için tek çare, kaynağı Hak ve hakikat olan Milli Görüş zihniyetine sahip olan Saadet Partisi’dir. Geçmişte bunu yaptık, Allah’ın izniyle yine yaparız.” dedi.

İlçe Başkanı Muratoğlu’nun konuşmasından sonra Of Belediye Meclis Üyesi Muhammet Kurt ve Meclis Üyesi adayı Ali Dayıoğlu kısa süreli teşekkür konuşmaları yaptılar.

3 Y’Yİ ÇÖZMEYİP ARTIRDILAR

Toplantının son konuşmasını Of Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral yaptı. Ekonomiden, eğitime, sosyal alandan dış politikaya, yaşamın her alanındaki sorunlara değinen Saral, Ak Parti iktidarının 3 Y ile yola çıktığını ve bu 3 Y konusunda çözmek yerine artırma başarısını gösterdiğini söyledi.

EN BAŞARILI KURUM VERGİ DAİRESİ

İktidarın küçük esnafa adeta düşman kesildiğini ifade eden Saral, “22 yıldır tek başına iktidarda duran Ak Parti maalesef küçük esnafı bitirme noktasına getirdi. Büyük sermaye sahiplerini koruyup küçük esnafı direk ve dolaylı olarak yok etmek için her türlü icraatı yapıyorlar. Sözleriyle okşayıp vergileriyle hançeri küçük esnafın kafasına vuruyorlar. Bunu da en başarılı kurum olan Vergi Daireleriyle yapıyorlar. Küçük esnafın en ufacık açığını görüp dikkate alıp, büyük sermaye sahiplerinin devasa vergilerini affediyorlar. Vatandaşın bir lirasına göz koyup, kazanlarla vergi kaçıranları ödüllendiriyorlar. Bunun en yakın somut örneğini Dilan Polat üzerinde gördük. “diyerek ‘altta kalanın canı çıksın’ mantığı ile hüküm sürdüklerini söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.