Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

Türk Milleti dem’lenmek isteniyor buna müsade etmeyeceğiz 

Siyaset

T.B.M.M. Başkanı Numan Kurtulmuş’un Anayasa’nın değiştirilmesi bile teklif edilemez maddeleri üzerine yaptığı değerlendirmeler, Türk devletinin nasıl bir zihniyet tarafından yönetildiğini ortaya koymuştur.

İktidar sahiplerinin ve ortaklarının amacını öğrenmiş olduk. Yapılan açıklamanın bize göre geri dönüşü, özrü kabul edilemez. Böyle bir niyeti olan kişinin Türk Devletinin en üst makamlarından birinde bulunması, Türk Milleti için büyük bir zulümdür.

İYİ Parti açısından kabul edilemez bir durumla karşı karşıyayız. İYİ Parti, kendisini millet üstü görenlerin dayatmaları karşısında her zaman milletinin yanında yer alacaktır. Devletin bütünlüğü ile temel değerlerine yönelik tehlikeler baş gösterdiğinde de Cumhuriyet’in nasıl korunması gerektiğini, dosta da düşmana da gösterecektir. Bilinsin ki kim Türk milletinin hasmı ise, bizim de hasmımızdır. Çünkü bizler, varlık sebebimizin milletimizin geleceği olduğunun bilinci içerisindeyiz. Çünkü biz İYİ Partililer, bu toprakların kolay vatan olmadığının, milli birliğin kolay temin edilmediğinin farkındayız. Bu nedenle de ne engellerden yılarız ne de mücadele etmekten yoruluruz. Türkiye Cumhuriyeti sokakta bulunmamıştır, kupon toplayarak alınmamıştır. Bizler Türk Milliyetçisiyiz. Türk Milliyetçiliği, taşınması çok ağır bir sorumluluk ve çok şerefli bir hüviyettir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde mücadelemize devam edeceğiz. Türk milliyetçiliği, binlerce yıldır var oluşumuzu sağlayan ruhun, vatanımızı emperyalizmden kurtaran misyonun, Cumhuriyetimizi kuran şuurun adıdır. Daha huzurlu, daha gelişmiş, daha zengin ve daha onurlu bir Türkiye mücadelesi veriyoruz.

Milli kimlik ekseninde tartışmaları sürdürmek, üniter yapıda kurulmuş milli devlet niteliğini tasfiye etmek, etnik köken temelinde bölünmeyi başlatmak ve Türk milletine mensubiyet şuurunu zayıflatmak karşımızdaki oyunun ilk perdesidir. Ülkemizin temel değerlerinin aşağılandığı, milli Türk tarihinin sorgulandığı, her türlü alçaklığın alkışlandığı, Dem’lenme yarışına girildiği, terör destekçileriyle ellerin kaldırıldığı ve ayaklarına gidilerek tokalaşma merasimleri yapıldığı bugünkü siyasi ortam, beka düzeyindeki tehlikelere kapı aralamıştır.

Cumhuriyeti temelinden sarsmak ve milli devlet yapısını parçalamak için emel ve fikir birliği etmiş oldukları bilinen mihraklar, Sevr sevdalıları, federe devlet kılavuzları ve okyanus ötesi maşalar, iktidar zihniyetini de aralarına katarak tam bir cephe oluşturmuş, safları sıklaştırarak faaliyetlerine hız vermişlerdir. Sosyal medya platformlarında Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları iyice azmış durumdadır. Önüne gelen milli değerlerimize küfrediyor, ama iktidar maalesef susuyor ve göz yumuyor. Bugün yapılmak istenen, etnik bölücülüğün siyasi bir sorun olarak çözümü için uygun bir ortam yaratılması, bunun siyasi ve toplumsal altyapısının iktidar ve bölücülük el birliği ile içten içe hazırlanmasıdır. Türk Milleti Dem’lenmek isteniyor. Buna müsaade edemeyiz.

Bu mücadelede bütün milletimizi yanımızda, partimizde görmek istiyoruz. Artık bıçak kemiğe dayandı. Meleklerin cinsiyetini tartışma zamanı değildir. Millet olarak büyük bir mücadele vermek zorundayız. Siyasal gelişmelerin ilerlediği istikameti doğru okumak zorundayız. Anadolu coğrafyası hata kabul etmez. Amasız, fakatsız Trabzon’da bütün vatanseverleri, cumhuriyetçileri, Atatürkçüleri İYİ Parti’ye davet ediyorum. Gün, Türk devleti için hep beraber mücadele etme günüdür. Gün, kırgınlıkların, dargınlıkların bir kenara konulup devletimizin geleceği için emek verme, mücadele etme günüdür.

Bir ülkenin meclis başkanı devletin varlığını tartışmaya açıyorsa, o zaman Türk milletinin oturup seyretmesi, hâlâ macera peşinde koşması kabul edilemez.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.