Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

BÜYÜKŞEHİR SPORCUSU DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

Spor

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Mümüne Nur Göz, Güney Kore’de düzenlenen Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası’nda Dünya üçüncüsü oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Mümüne Nur Göz, Güney Kore’de düzenlenen Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası’nda 55 kg kategorisinde büyük bir başarıya imza atarak Dünya üçüncüsü oldu. İlk turda Meksikalı, ikinci turda İtalyan, üçüncü turda ev sahibi Güney Koreli ve çeyrek finalde Çinli rakiplerini mağlup eden Mümüne Nur Göz, yarı finale yükseldi. Yarı finalde ise güçlü Rus rakibine karşı zorlu bir mücadele veren Mümüne, bu maçı kaybederek bronz madalyanın sahibi oldu.
Mümüne Nur Göz, bu yıl Avrupa Oyunları’nda da altın madalya kazanmıştı. Şimdi ise önünde iki önemli organizasyon var. Bu ay Liselerarası Oyunlar’da, Kasım ayında ise Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi ve Trabzon’u temsil etmeye devam edecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sporcumuzu bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyor, önümüzdeki yarışmalarda da aynı azim ve kararlılıkla mücadele ederek yeni zaferler elde edeceğine yürekten inanıyoruz. Mümüne Nur Göz’e, gelecekteki tüm uluslararası müsabakalarda başarılar dileriz” denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.