Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

AKÇAABAT’TA DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ KUTLANDI

Yaşam

Akçaabat Belediyesi’nin organizesinde,11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle bir kutlama etkinliği düzenlendi.

Akçaabat Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve ilçe genelindeki anaokullarındaki kız çocukları katıldı.

Gençlik ve Spor Merkezi’nde birbirinden güzel etkinliklerle eğlenceli ve verimli vakit geçiren kız çocukları, unutulmaz bir gün yaşadılar. Yüz boyama, zeka oyunları, dönme dolap salıncak, spor parkurları ile eğlenen çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı.

ÇOCUKLARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü etkinliğinde, ilçe genelindeki anaokullarındaki kız çocuklarıyla vakit geçiren ve onların eğlencesine ortak olan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, tüm çocukların baş tacı olduğunu söyledi.

Duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Ekim, “Bizler, özellikle kız çocuklarını baş tacı eden bir peygamberin ümmetiyiz. Her çocuk rızkıyla dünyaya gelir. Kız çocukları ise hem rızkıyla hem de bereketiyle dünyaya gelir. Evimizin bereketi, hayatımızın neşesi evlatlarımıza hayatlarının her alanında sonsuz sevgi ve destek vermeliyiz. Ben de üç kız çocuğu babası olarak hem kendi kızlarımın hem de tüm kız çocuklarımızın Dünya Kız Çocukları Gününü yürekten kutluyorum. Onların pamuk kalplerinden dünyaya saçılan sevgi ile hayat daha da güzelleşiyor. Bu etkinliğimizde kız çocuklarımız gönüllerince eğlendiler; doyasıya oyunlar oynadılar. Gözleri ışıl ışıl parıldayan geleceğimizin teminatları evlatlarımız bizim her şeyimizdir. Hem evlatlarımıza hem onları tüm zorluklara rağmen koruyup kollayan en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan ailelerine hem de bu etkinliği tüm detaylarına kadar planlayıp hazırlayanlara gönülden teşekkür ediyorum.” Dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü için düzenlenen etkinliğin sonunda, etkinliğe katılan tüm kız çocuklarına günün anısına çeşitli hediyeler verdi ve etkinlik hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.