İNSANLIĞIN EN KARA GÜNÜ!

         Bugün, insanlığın görüp göreceği en kara, kapkara gününün, barbarlığın, caniliğin, eşkıyalığın, vahşetin, felaketin, soykırımın ve insanlıktan çıkışın 383.günü!

                                               BOP SEBEP, SOYKIRIM SONUÇ!

                  Bu soykırımın temelleri 1979 İran İslam İnkılabı ardından İran’a koyulan ambargo ve kuşatma ile atıldı.

                  Afganistan işgali, Bosna ve Çeçenistan soykırımı, D. Türkistan’da Çin soykırımı, Arakan soykırımı, İkiz kule tiyatrosu ve Ardından 2003 ‘de başlayan BOP kapsamında Irak işgal ve soykırımı, S. Hüseyin’in katledilmesi, Libya’nın işgali, iç savaşı ve M. Kaddafi’nin katli, Yemen’in, Suudi Amerika tarafından yerle yeksan edilip üçe bölünmesi, Suriye’nin karıştırılarak bin parçaya bölünmesi ve yıllarca Filistin’in yanında duran Esat’ın bitirilmesi, Mısır darbesi ile binlerce İhvan’ın katli, binlercesinin idamı ve M. Mursi’nin şehit edilmesi, bugün ki soykırımın BOP ile temellerinin atıldığı ve başladığı zamanve süreçtir.

                  383 Gündür süren vahşet, felaket, mezalim ve soykırım, 2000 yılından sonraki BOP sürecinin devamı olup, Gazze ve Lübnan soykırımları BOP ile o tarihlerde başlamış, süreç bugün sonuçlanmaya doğru gitmektedir. Yani BOP SEBEP, SOYKIRIM SONUÇTUR.

                  BOP’ne dahil olan herkes, vahşetin, felaket ve soykırımın ortağı, dökülen kanların sorumlularıdır. BOP’de görev alan herkes, bugün ki soykırımın müsebbipleri ve ortaklarıdır.

                                                  M.AKİF

          KATLİAM, VAHŞET, FELAKET, SOYKIRIM VE SON OLARAK "YAHYA SİNVAR’IN ŞEHADETİ," aklıma bir kez daha şu Ayet ve Üstad M.A .Ersoy’un şu dizelerini getirdi:

              "İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden, bizi helâk eder misin, Allah’ım?" (A’râf Suresi 155. Ayetin bir kısmı)

                “Ya Rab, bu uğursuz gecenin yok mu sabahı?/ Mahşerde mi biçarelerin, yoksa felahı!/ Nur istiyoruz... Sen bize yangın veriyorsun!/ Yandık diyoruz... Boğmaya kan gönderiyorsun!”

                                   ÇELİKTEN BEDENİMİZ OLSA!

               Binlerce Filistin, Lübnan, Yemen, Suriye ve İranlı hunharca katledilip, şehit edildi. Binlerce insan yaralandı ve hastahane, ilaç, tıbbi cihaz olmadığı için, binlercesi de açlık, susuzluk ve gıdasızlıktan şehit oldu. “HaniyeNasrallah, Sinvar” ve daha nice özgürlük savaşçısı önder ve komutan şehit edildi. SAVAŞ HUKUKU ŞÖYLE DURSUN, İNSANİ DEĞERLERİN HİÇBİRİNE RİAYET EDİLMEDİ, TAMAMI, TARİHTE BELKİ EŞİ OLMAYACAK ŞEKİLDE İHLAL EDİLDİ. İnsanlara nefes alacak, sığınacak, ölümü bile bombasız yaşayacak hiçbir imkan ve fırsat verilmedi. Bu kadar barbarlığı, merhametsizliği, bırakınız insan olmayı, hiçbir canlı türünün yapmadı ve yaşamadı. Böyle bir acı Gazzeli, Lübnanlı ve Yemenli insanlara yaşatıldı. Çelikten bedenimiz olsa bu öfkeye, bu acıya dayanamaz, dayanamıyoruz!!!

                         YENİ ÇANAKKALEMİZ

            Yeni "ÇANAKKALEMİZ,” esasında tüm insanlığın  ÇANAKKALE’si  “Filistin / GAZZE, LÜBNAN, SURİYE ve YEMEN’dir.” İran’ın bunlara eklenmesi beklenendir.

            Dün Çanakkale’ de bize karşı birleşmiş “YEDİ DÜVEL ve TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVARLAR,” yüz küsür sene sonra Gazze, Lübnan, Yemen, Suriye ve İran’ı yok etmek üzere yine bölgemizde, coğrafyamızdadırlar.

             Çanakkale’de biz nasıl yalnız, yapayalnız kalmışsak, Gazze merkezli bu millet ve coğrafyamız da yalnız, yapayalnızdır ve tüm Müslüman aleme, esasen tüm insanlığa yönelik bu vahşet, felaket ve soykırımla mücadele, üç mücahit direnış ve kurtuluş örgütü olan “HAMAS, HİZBULLAH ve ENSARULLAH’a,” ülke olarak ta İran’a bırakılmış, terkedilmiştir. Suriye, Libya ve Irak ise daha önceden BOP kapsamında bitirilmiş, ortadan kaldırılmıştır.

                                   SOYKIRIMIN ESAS SORUMLUSU ABD’DİR

              Gazze, Lübnan ve Yemen soykırımından sadece Ziyonist Lanetli İzrail'i sorumlu tutmak ve hedefe koymak  en büyük yanlıştır!

             Katliamın, Vahşet ve Felaketin, Soykırımın esas ve baş patronu Amerika’dır.

             ESAS KATİL, CANİ, SOYKIRIM MİMARI AMERİKA’DIR!

             BÜYÜK ZİYONİST, BAŞ ZİYONİST AMERİKA’DIR!

             BÜYÜK ŞEYTAN, KÜRESEL ŞEYTAN AMERİKA’DIR!

             AZMETTİRİCİ, DESTEKÇİ, TEDARİKÇİ AMERİKA’DIR! ZİYONİSTLER İSE TETİKÇİ, AMERKA’NIN İLERİ KARAKOLUDUR!

              ABD olmadan, ZİYONİST TERÖR ÇETESİ, bir çete ve bir hiçtir!

             Onun için, her ne yapıyor, ne diyorsak, diyeceksek önce ABD yönetimine, yönetimlerine demeliyiz.

              Hadi Müslüman alem idarecileri ABD’ne bir şey demiyor, diyemiyor, tırsıyor! Zira hepsi esir alınmış, ABD ve ziyonizmin avucuna düşmüş durumda ve ülkelerindeki iktidarlarını Amerika’ya borçlular! Bunu biliyor ve anlıyoruz da, STÖ’ne ve halka, yazar çizerlere, gazetecilere, ilim adamlarına, bilumum sivil insanlara ne oluyor?! Ya bundan gafiller, ya oyuna geliyor ya da hala meseleyi kavrayamamışlardır.

                               HAMAS VE HİZBULLAH’I BÖLGE ÜLKELERİ DE İSTEMİYOR

                  Kendi gayriislami, seküler, monarşik ve despot rejimlerine, kendi iktidar ve kırallıklarına HAMAS ve HİZBULLAH’ı tehdit gören tüm bölge ülkeleri ile ABD ve İzrail/ Amezrail arasında yazılı olmayan ama perde arkası antlaşma sözkonusu olup,

                  Hepsi, bu iki mücahit kurtuluş örgütünü, Yemen Ensarullah’ı ve İRAN’da dahil olmak üzere, anti Amerikan, emperyalizm ve ziyonizme karşı  direniş cephesinin yok edilmesini, hem ABD ve İzrail tarafından esir alınmaları hem de kendi iktidarlarının devamı için istemektedirler. İstedikleri şey, direniş örgütlerinin yok edilmesi ama kendi kukla devlet ve kırallıklarına dokunulmamasıdır. BU KADAR KAYITSIZ KALINMASI VE TEK BİR FİİLİ ADIM ATILMAMASI BAŞKA TÜRLÜ İZAH EDİLEMEZ. YOKSA BU KADAR SESSİZ KALMAZ, MUTLAKA MÜDAHİL OLURLARDI. Ama ziyonist canilerin, bununla sınırlı kalmayacaklarını, Arz-ı mevud diye sapkın bir idealleri olduğunu unutmamalıdırlar!

                                   ABD VE ZİYONİST TERÖR ÇETESİ İLE BİR DAHA…..!

                  Artık, başlangıçta Irak, Suriye, Libya, Yemen ve Mısır soykırımları, ardından 383 gündür devam eden bütün bu vahşet, felaket ve soykırımdan sonra, hiçbir halkı müslüman ülke idarecisi, ABD ve Ziyonist terör çetesi ile ilelebet ilişki kurmaz, kuramaz, kurmamalıdır. Sıtıratejik ortaklık, dostluk ve müttefiklik yapmaz, yapamaz, yapmamalıdır! Yaparsa soykırımın ortağı, zalimlerin işbirlikçisi olur!

                                 PİRE İLE DEVENİN SAVAŞI VE ESAS GALİP KİM?

                  Bu savaş, “Pire ile Devenin,” “Karınca ile Filin” savaşı olup, zerre kadar denkliği bulunmayan, buna rağmen 383 gündür direnen, dayanan, ölen ama teslim olmayan HAMAS ve HİZBULLAH’ın ZAFERİDİR. Yani, GALİP OLAN FİL veya DEVE değil, KARINCADIR!

                                   ABBAS NEREDE?

                  İran’ın içlerine kadar takip ettikleri Haniye’yi, Lübnan’da Nasrallah’ı ve Gazze’ de bütün binaları yerle yeksan edip aradıkları Sinvar’ı şehit etmelerine rağmen, Mecliste ağırladığımız, ABD ve BİDENYAHU’nun yanı başında, avuçlarının içinde, Filistin’de olmasına rağmen Abbas’a “kış” bile dememektedirler. Neden?

                                 SARI ÖKÜZ KISSASI

                   Gazze, Lübnan, Yemen, Suriye ve İran’a yönelik bunca MEZALİM VE SOYKIRIMA SESSİZ KALIP, FİİLİ TEK BİR ADIM ATMAYANLAR, “SARI ÖKÜZ” kıssasını unutmasınlar!!!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber