BAHÇELİ''DEN TRABZON TEŞKİLATLARINA TAM DESTEK 

Son dönemlerde başarı çalışmaları ile birlikte teşkilatlardan ve vatandaşlardan takdir toplayan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri Ankara çıkarması gerçekleştirdi.. 

MHP Genel Merkezinde Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Bahadır Alperen ve Genel Sekreter Yardımcısı Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ile üst düzey ziyaretler yapan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'yi de makamında ziyaret etti. Trabzon'da partisinin ve teşkilatların çalışmalarından memnun olduğunu dile getiren. MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli hem İl hem de ilçe yönetimlerine güvenin ve desteğinin  tam olduğunu dile getirdi..Bahçeli MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyelerini de  kutlayarak aynen bu şekilde yola devam mesajı verdi..

Ziyaret ile ilgili MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ise  şu açıklamayı yapti..."MHP Trabzon İl Başkanlığı olarak, MHP Genel Başkanımız, kıymetli büyüğümüz sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek, Trabzon ile ilgili raporlarımızı arz edip, emir ve talimatlarını aldık. Zıyaretten dolayı büyü konur ve gurur duyduk.Genel Başkanımiz sayın  Devlet Bahçeli Trabzon halkına selam sevgi ve hürmetlerini iletti."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber