BAŞKAN EKİM’DEN SÖĞÜTLÜ ÇIKARMASI

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, bu hafta inceleme yapılacaklar listesinde Söğütlü Mahallesi yer aldı ve ilk durağı Kültür Merkezi oldu. Kültür Merkezi inşaatını inceleyen Başkan Ekim, kaba inşaatın tamamlandığını belirtti. Kültür Merkezi içerisindeki ince işlerin ve sosyal alanların dizaynının yapıldığını da yarıca belirten Başkan Ekim, Söğütlü Kültür Merkezi’nin kısa zamanda hizmete gireceğinin de müjdesini verdi.

Akçaabat Kültür Merkezi tamamlandığında içerisinde; 600 kişilik amfi salon (tiyatro, konser, toplantı vb.), çok amaçlı salon (sergi vb.), fuaye alanı, kültürel ve sanatsal faaliyetler için atölyeler ve bürolar, kütüphane, sportif alanlar, kafeterya (kapalı ve açık alan), kapalı otopark, sirkülasyon alanları, idari ve teknik alanlar bulunacak.

Kültür Merkezimiz, Akçaabat’ımıza ve hemşehrilerimize yakışır bir yatırım olduğunu dile getiren Başkan Ekim, “Burada yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız hatta şehrimizdeki üniversite öğrencileri bile birbirinden farklı aktivitelerde bulunabilecek, verimli vakit geçirebilecekler. Akçaabat’ımıza böylesine güzel bir projenin kazandırılmasında emek harcayan herkese ilçem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. Gönlümüzün baş tacı Akçaabat’ımız için daima en güzelini yapmaya ve şehrimizin yararına olan her işin peşinden azimle koşmaya devam edeceğiz.” Dedi.

SÖĞÜTLÜ PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ

İnsan odaklı hizmet anlayışıyla çalışan ve üreten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yapılan çalışmalar neticesinde ihtiyaca yönelik olarak ve vatandaşların talebi üzerine daha modern ve fonksiyonel hale getirilen Söğütlü Pazar Yeri’ni ve Pazar esnafını ziyaret etti.

Söğütlü Pazar yerindeki Pazar esnafıyla bir süre sohbet eden Başkan Ekim, esnafın istek, talep ve önerilerini tek tek dinleyerek not etti. Pazar esnafının taleplerinin imkanlar dahilinde giderilmesi için gerekli talimatları veren Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Kolay, ulaşılabilir, sürdürülebilir, herkese ve her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hemşehrilerimizin refahı için çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz. Söğütlü Pazar yerimizde yaptığımız düzenlemelerle birlikte bu alan daha kullanışlı ve modern hale geldi. Vatandaşlarımızın güvenli alışveriş yapmaları için güvenlik kameraları sistemleri kuruldu. Hem Pazar esnafımız hem de vatandaşlarımız daha hijyenik, düzenli ve güvenli bir ortamda alışverişlerini yapabiliyor. Hemşehrilerimizin refahını sağlamak, yararını gözetmek bizim en asli görevlerimizdendir.” Dedi.

ÇAY DAVETİNE İCABET ETTİ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, gerçekleştirdiği Söğütlü Mahallesi çıkarmasında bir dizi işlerin gidişatını inceledikten sonra Söğütlü Mahallesi’ndeki birkaç esnafın çay davetine icabet etti.

Söğütlü Mahallesi esnaflarıyla hasbihal eden Başkan Ekim, hem Söğütlü Mahallesi’nde hem de Akçaabat genelinde yapılan işlerden mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Akçaabat’ın en yoğun nüfusa sahip mahallerinden biri olan Söğütlü Mahallesi’nde yapılan irili ufaklı işleri anlatan Başkan Ekim, mahalle esnafının önerilerini ve taleplerini de dinledi.

Hasbihal süresince ortak aklın ve birlik olmanın önemine vurgu yapan Başkan Ekim, “Her zaman söylediğimiz ve benimsediğimiz gibi; akıl akıldan üstündür, ortak akıl her şeyden üstündür. Biz; birlik ve beraberlik içerisinde olarak şehrimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunabiliriz. Hepimizin derdi de sevdası da Akçaabat’tır. Ortak sevdamız için hepimiz elimizi taşın altına koyacağız. Akçaabat’ımızı dışardan bakanların gıpta ettiği içerisinde yaşayanların huzur bulduğu bir kent haline getireceğiz. Akçaabat’ımız için Akçaabatlı hemşehrilerimiz için gece gündüz bilmeden çalışıyor; üretiyoruz. Şehrimizin yararına olan her şeyin peşinden yorulmadan koşuyoruz; koşmaya da devam edeceğiz. Biz hizmet aşkıyla Akçaabat sevdasıyla yanıyoruz. Birlik, beraberlik ve dirlik içerisinde olduktan sonra yandığımız bu sevda, bize daha da çok çalışma şevki veriyor. Rabbim birliğimizi daim etsin.” Şeklinde konuştu.

Başkan Ekim’in Söğütlü Mahallesi ziyaretinde son durağı Selçuk Ecza deposu oldu. Selçuk Ecza Deposu çalışanlarının daveti üzerine buraya giden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çalışanlarla çay eşliğinde sohbet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber