BAŞKAN GENÇ EMEKLİLERİ TARİHE YOLCULUĞA UĞURLADI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi’nin organizasyonuyla  Çanakkale gezisine gidecek 140 emekli için uğurlama töreni düzenlendi. Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bu toprakların bize ebediyen Türk yurdu olarak bırakılmasında, ceddimiz, atalarımız, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve dedelerimiz büyük bir mücadele verdi. Düşmanın Anadolu'dan ebediyen yok edildiği Çanakkale'mize düzenlenen bu seyahat programı çok anlamlı. Daha önce de birçok defa düzenledik. Şimdi ise 140 emektarımızı daha uğurluyoruz. Çocuklarımıza ve öğrencilerimize de Çanakkale’yi tanıtmak, bu vatanın birliğinin, beraberliğinin ve bağımsızlığının sembolü olan o kutsal topraklara geziler düzenlemek bizim görevimizdir” diye konuştu.

EMEKLİLERİMİZ BAŞ TACIMIZ
Emeklilere olan desteğin bir lütuf değil, bir görev olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, “Emeklilerimiz bizim baş tacımızdır. Bir ablamız otobüslerin yeterli olmadığını dile getirdiğinde hemen talimat verdim, büyük otobüs sağladık. Seyahatinizin daha rahat ve huzurlu geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Ortahisar Belediyemiz de aynı şekilde katkı sunuyor. Siz değerli büyüklerimizin bu şehre kattıkları her şey için minnettarız. Çanakkale, Anıtkabir, Doğu ve Güneydoğu’daki güzel yerler, neresi olursa olsun, tüm imkanlarımızla bu taleplerinizi karşılayacağız” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’DE BÜYÜK İŞLER YAPIYOR
Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar ise, “Dört otobüsle gidiyoruz. Gerçekten kanla sulanmış o toprakları daha önce gezmiştik, yine Büyükşehir Belediyemiz otobüs sağlamıştı. Bu sefer de Ahmet Kaya Başkanımız ve Ahmet Metin Genç Başkanımız ikişer otobüs vererek bizlere destek oldular. Çanakkale'deki kutsal topraklarda yaşananları rehberler eşliğinde dinleyerek gezeceğiz. Daha önce de Ortahisar Belediye Başkanı iken Ahmet Metin Genç Bey bizlere yardımcı olmuştu, şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı olarak daha büyük işler yapıyor” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından 140 emekli otobüslerle Çanakkale’ye uğurlandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber