BAŞKAN MUMCU’DAN KANDİL MESAJI…

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Mevlit Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

İslam alemi için büyük bir öneme sahip olan bu özel günde, İslam âleminin Mevlit Kandili'ni tebrik eden Mumcu, şu ifadeleri kullandı:

"Ümmetimizin özlemle beklediği ve manevi olarak büyük bir değer taşıyan Mevlit Kandili'ne ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in doğumunu ve hayatını anmanın, O'nun mübarek hayatından ilham alarak daha iyi insan olma gayretimizi artırmanın zamanıdır. Mevlit Kandili, bizlere sevgiyi, barışı ve kardeşliği pekiştirme fırsatını sunmaktadır. Bu anlamı büyük günde en çok hatırlamamız gereken konu ise zulüm altında olan Gazzeli kardeşlerimiz olmalı. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in (sav) dünyayı teşrif buyurdukları Mevlit Kandili’nin Gazze’deki din kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını dilerim. 

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa(SAV)’in dünyayı şereflendirdiği kutlu gece olan Mevlit Kandili’nin, tüm İslâm alemine huzur, barış ve bereket getirmesini dilerim. Bu kutlu gecede dualarımızın kabul olması temennisi ile ülkemizin dünyanın barış, huzur ve sağlık içinde olmasını diliyorum. Ayrıca, bu mübarek günde dualarımızın kabul olmasını ve toplumumuzun daha da güçlenmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Mevlit Kandili kutluyorum.“

Dr. Sezgin Mumcu, mesajında aynı zamanda, Mevlit Kandili'nin toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın pekişmesine katkı sağladığını belirterek, bu vesileyle toplumun tüm kesimlerine sağlıklı ve huzurlu bir kandil geçirmelerini diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber