Büyükşehir Belediye Başkanı, KTÜ-İLAFAR’ı Ziyaret Etti

KTÜ-İLAFAR Müdürü Prof. Dr. F. Sena Sezen’den devam eden projeler ve merkezin mevcut durumu hakkında detaylı bir bilgi edinen Başkan Genç, KTÜ-ILAFAR’ın 2024 yılı başında uluslararası OECD GLP (İyi Laboratuvar Uygulamaları) akreditasyon belgesi alarak önemli bir başarıya imza atmasını büyük bir memnuniyetle karşıladığını belirtti. Ayrıca, Avrupa’nın çeşitli üniversitelerinden staj yapmak için İLAFAR’a gelen yabancı öğrencilerle de sohbet ederek, merkezin uluslararası etkisini yakından gördü.
Devam eden projelerin aşamaları hakkında bilgi edinen Başkan Genç, savunma sanayindeki başarıların milli ilaç sanayisine yansımasının önemine dikkat çekti ve KTÜ-İLAFAR’ın bu konudaki kritik rolünü vurguladı. Merkez Müdürü Prof. Dr. F. Sena Sezen ve tüm çalışanlarına teşekkür eden Başkan Genç, kurum olarak destek için hazır olduklarını ifade etti.
Ziyaret sırasında KTÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Akif Cinel ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Rakıcı da Başkan Genç’e eşlik ederek, üniversitenin bu önemli merkezine olan desteklerini ve ilgilerini gösterdiler.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber