KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı, Milli Teknoloji Hamlelerini İşaret Etti “Desteğimizi Sürdüreceğiz”

Trabzon Teknoloji Derneği Başkanı Tuba Bilgin ve beraberindeki heyet, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı ziyaret ederek geçtiğimiz Haziran ayında Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen Trabzon Teknoloji Festivali’ne (TTFEST) verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ziyaret sırasında, Türkiye’nin “Milli Teknoloji Hamlesi”nin önemine vurgu yaparak Trabzon Teknoloji Festivali’nin, bu hedef doğrultusunda önemli bir adım olduğunu belirtti. Prof. Dr. Çuvalcı, "Teknoloji alanında, kendi kendine yeten ve küresel rekabette öncü bir ülke olma yolunda attığımız adımlar ve gençlerimizin bu alandaki ilgisi, bizleri oldukça mutlu ediyor. Bu bağlamda Üniversitemiz, bilim ve teknoloji alanında yaptığı çalışmalar ile ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmaya devam edecektir.” dedi.

Trabzon Teknoloji Derneği Başkanı Tuba Bilgin ise festivale destek veren KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı nezdinde tüm KTÜ camiasına teşekkür etti.

Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber