OF FOLKLOR DERNEĞİ'NDEN KÜLTÜREL ŞÖLEN

7. Yaz Kültür Sanat Şenliği’ni siz değerli basın mensupları aracılığı ile halkımıza duyurmaktan büyük bir heyecan ve gurur duyuyoruz.
Bu yılki şenliğimiz, Of ve Hayrat ilçelerini kapsayarak çevre ilçeleri de içine alan tüm halkımıza kültürel ve sanatsal bir şölen sunmayı hedeflemektedir. Şenliğimiz, geçmişten gelen değerlerimize ilerici ve aydınlanmacı bir anlayışla sahip çıkarak, kentimizin kültür ve sanatını gelecek kuşaklara taşıma ve daha yaşanabilir bir dünya oluşturma amacını vurgulayan etkinliklerle dolu olacak.
Etkinliklerimizde, bölgenin geleneksel halk dansları ve müziklerinin yanı sıra, tiyatro gösterimleri ve ulusal ve yöresel sanatçılarımızın performanslarına da yer verilecektir. Ayrıca, emeğin ve dayanışmanın değerini ön plana çıkaran görsel sergiler ve çeşitli sanat atölyeleri düzenleyerek katılımcılarımızla birlikte daha aydınlık bir geleceğe doğru adımlar atacağız.
Dünyada savaşların ve katliamların yaşandığı, çocukların bile acımasızca kurban edildiği bu dönemde, savaşları ve katliamları şiddetle kınıyor; tüm insanlığın barış içinde, özgür ve adil bir dünyada yaşamasını diliyoruz. Şenliğimizin bir amacı da türkülerimizle, kol kola oynayacağımız horonlarımızla sevgi, hoşgörü, barış ve adaleti tüm dünyaya duyurmaktır.
hemşerilerimizi bu büyük kültürel buluşmaya davet ediyor, birlik ve beraberlik içinde dayanışmanın gücünü bir kez daha hissetmeye çağırıyoruz. 
Programımıza ulusal ve yerel düzeyde pek çok sanatçı dostumuz katılacak. Ayrıca, Of Folklor Derneği’nin içinden yetişmiş, bugün ulusal bazda tanınan arkadaşlarımız da doğdukları yeri unutmadan programımıza dahil oldular. Komşu ilçelerimizden sanatçı dostlarımız da emeklerini bizden esirgemeyip programa dahil oldular. İşin maddi yükünü taşıyan iş insanlarımıza da memleketlerinin aydınlık yüzüne sahip çıkarak sınırsız desteklerini sundukları için teşekkür ediyoruz.
Değerli basın mensupları,
Of Folklor Derneği olarak, tüm katılımcılarımıza şimdiden teşekkür ediyor, 7. Yaz Kültür Sanat Şenliği’nde buluşmak üzere diyoruz.
Saygılarımızla,
*Of Folklor Derneği*

10/11 AĞUSTOS 2024 GÜNÜ SAHNE ALACAK ULUSAL VEREL SANATÇI DOSTLARIMIZ
 
 1- Haluk Levent
 2- Imera
 3- Cemal Berber
 4- Azmi Saral
 5- Mesut Çakır
 6- Grup Beri
 7- Of Folklor Derneği        T.H.M Grubu
 8- Özkan Meydan.Önder Gider
 9- Ceyhun Şişmanoğlu
10-Deniz Küçükakyüz
11- Selçuk Bahtiyar
12- Doğa Pelin Saral   Semih Saral
13- Seyfettin Çakıral
14- Cengiz Akyüz (TRAMED TRABZON)
15- Cengiz Selimoğlu
16- Hızır Dinçer
17- Sinan Yılmaz
18- Adem Ekiz
19- Of Folklor Derneği Çocuk Korosu
20- Of Folklor Derneği Halk Oyunları Ekipleri

GÖRSEL SERGİ VE SANAT STANDLARIMIZ
1- Yöresel Yemekler Standımız
2- Halk Eğitim Merkezi Standı
3- Ziraat Odası Standı
4- Tarihi Eşyalar Standı
5- Fotoğraf Standı
6- Ahşap Oyma Standı

7- Resim Sergisi Standı
8- Karikatür Standı
9- Seramik Sanatlar Standı
10- Çay Standı
11- Bal Standı
12- Yöresel Kıyafetler Standı
13- Bakır Kalaycılığı Standı


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber