Trabzon Arsin OSB ve DKİB’den Makedonya’ya ziyaret

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Dursun Ali Sakarya ve katılımcı firmaların yanı sıra Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği’ne bağlı firma temsilcilerinin de yer aldığı ziyarette Makedonya-Türkiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu (MATTO) Başkanı Sayın Aydoğan Ademoski, Kuzey Makedonya Ekonomini odası AB Entegrasyonu ve NATO ile İş İlişkileri Danışmanı Sayın Jadranka Arizankovska ve Kuzey Makedonya Ekonomi Odası Uluslararası İşbirliği Danışmanı Sayın Biljana Lepavcova da hazır bulundu.

Başkan Dursun Ali Sakarya ziyarette yaptığı açıklamada, “Makedonya ve Türkiye’nin birbirinden ayrılamaz kültürel ve tarihi kökleri var. Bu kökleri ticaret alanında da büyütmek ve olması gereken seviyeye getirmek istiyoruz. En büyük önceliğimiz çift yönlü ticari ilişkilerde bulunmak. Umuyorum ki bu ziyaretler neticesinde her iki ülke arasındaki ticari, siyasi ve kültürel ilişkileri daha da üst bir noktaya taşıyacağız” dedi.

Ziyaretin ardından Kuzey Makedonya Ekonomi Odası ve Makedonya- Türkiye Ticaret Odası temsilcilerine Başkan Dursun Ali Sakarya tarafından günün ansına çeşitli plaket ve hediyeler takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber