Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU’ “SADECE SU VE GÖLGE GETİRİNİZ”

Yahudilerin alçaklıkları sınır tanımazlık içindedir. Onları bu duruma getiren küresel güçler neden İsrail’ in ortada olan vahşetine destek olmaktadır? Ve Çin’ e karşı sessizdir. İnsanlık sınavı veremeyen dünyaya T.C. Cumhurbaşkanımız tarihten gelen haklılıkla hitapları önemli yer tutmuştur. Dünyanın birçok yerinde insanlık zulümlerinin devem etmesi halinde dünya bu sınavdan geçemeyecektir. Ve Bu anlayış sahipleri tarihin önünde mutlaka hesap vereceklerdir.

Bakın tarihi geçmişi kısaca hatırlayalım. Yahudiler İspanya’ dan kovuldukları için Osmanlı İmparatorluğuna sığınmış ve topraklarında bütününün yaşama hakları korunmuştu. Bu günkü Siyonist anlayışlar ve yöneticilerinin görmeleri gerekmektedir. Yahudileri Osmanlı topraklarına kabul eden Sultan Beyazıt 2. ve Abdülhamit İçin hayır duaları okudukları hatırlarına gelmelidir…

Filistin’de ise Siyonistler için yeni bir yurt kurmak için yapılan çalışmalar malumlarınızdır… Bu görüşmelerden Abdülhamit’le görüşmüş olan Dr. Theodore Herzi’ nin girişimi sonuçsuz kalmıştı. Ancak umudunu yitirmediğini ifade etmiş olan Herz, İstanbul dışında Filistin’ e de seyahat etmişti. Burada Almanya İmparatoru Wilhelm ile karşılaşmış ve Herz’ in projesini Almanya’nın çıkarları açısından olumlu olarak değerlendirdiğini bilmekteyiz.

Ne diyor, Bu memleket her şeyden önce suya ve gölgeye muhtaç… Bu toprak işlenebilir topraktır. Gerek sizin, gerek Alman kolonileri olsun bu topraklarda neler yapılabileceğini göstermek için birer model olabilirler “Sadece su ve gölge getiriniz” Tabi yerli halk içinde kolonilerin çalışmaları tahrik edici bir model oluşturacaktır. Siyonistlerin bu coğrafyaya bakışı hep bu olmuştur. Bu tarihi hakikatlerle Sayın Cumhurbaşkanı dünyaya seslenmiş ve yanlışlara razı olunamayacağının altını çizmiştir.

OBJEKTİF OLAMAYAN DÜNYA…

Dünya, küresek güç olarak ortada olanlarla bu haksızlığı seyrederken, T.C. Devleti, adil ve hakkaniyetiyle hep var olmuş, Türk devleti onlara sığınan Yahudilerin yaşama haklarının güvencesini sağladığını hatırlatılmıştır.

Dünya basınının birinci sayfadan verdiği haberinden rahatsız olan Siyonistler ve onların destekçileri şaşkındır? İspanya’ dan kovulurken Yahudilerin çocuklarının güvencesi

olmuş bir Milletin, Türk Milletinin sayın Cumhurbaşkanı tarihten gelen sorumlulukla ifade ederken” Sadece Su ve Gölge getiriniz” yerine, insan olma vasfını, adaleti ve çocukların, yaşlıların, kadınların yaşama hakkına dair vicdanınızı bu gün sorgulayın demiştir.

Unutmayınız ki dün kutlama programı yaptığınız ayinlerde Yahudilere uygulanan kovulmalara karşı sizlerin yaşama hakkını temin ederek kabul eden Türk devletinin yöneticilerine hayır dualarında bulunmuştunuz.

Yine ayni durumla karşılaşmanız mümkün değil midir?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber