Yahudilerle ABD nereye?

Çin’in Doğu Türkistan’ da Uygur Özerk Bölgesinde baskısı ve mezalimine ayrı bir sayfa açarak dünya kamuoyunun vicdanına havale ediyorum.

Netanyahu’nun ABD’ deki konuşmasında ki satır aralarının okunmasının gerektiği görülmektedir.

Ne diyor cani Netanyahu? “İsrail biterse sıra ABD’ye gelecektir.”

Yahudilerin, daha doğrusu Siyonistlerin ortaya koyduğu Filistin sorununa kadar geçen tarihini kısaca hatırlayalım; Yahudi sürgünleri, İspanya ve Portekiz’de baskı altında yaşayan Yahudilere yardım elini uzatan Osmanlı Devleti’nin Yahudilere yerleşim imkânı tanınması tarih olarak ortadadır. Daha sonra Polonya, Rusya ve Fransa başta olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinde baskı ve altındaki Yahudilere yeni bir yurt bulabilmek maksadıyla Dr. Theodor Herzl tarafından düzenlenen Siyonist kongreleri Osmanlı imparatorluğunca verilen cevap olsa da, Yahudilerin Filistin bölgesinde yurt edinmeleri konusunda dönemin büyük devletlerince alınan kararlar ve anlaşmalar, Filistin’e, Avrupa’dan Yahudi (Siyonist) göçler sonucunda Filistin’de kargaşayı beraberinde getirmiştir.

Siyonist Dayanışma

ABD’ deki Siyonist Netanyahu neyi amaçlamaktadır?

Cani Netanyahu’ nun ABD ziyaretlerine vicdan sahibi dünya, dinine bakılmaksızın vahşi Siyonistlerin dışında tepkisini koyması bu alçağın vahşetine kayıtsız kalınmadığını göstermiştir.

Savaş suçlusu caniyi dinlemeyeceğini kamuoyuna açıklayan ABD Senatörleri, aydınları… ve vatandaşları Netanyahu’ un ABD’ de konuşmaması gerektiği yönünde tepkileri olsa da Siyonistleri ABD yönetimini yanına alarak konuşmuştur. Dolaysısıyla dünyaya kara bir tablo olarak geçilmesine de neden olmuştur.

ABD Başkanı Siyonist Yahudi Biden’ i ve senatosunda ki açıklamalarıyla savaş suçlusu, cani Netanyahu mesajlarıyla ABD’ nin üstünde olduğunu göstermiştir. Netanyahu’ nun konuşmalarını dinlemeyen ve tepki duyan vicdan sahibi olanların dışında ayakta alkışlayanlar ise, utanmadan sıkılmadan bütün bu alçaklıklara destek olduklarını dünyaya göstermişlerdir.

Netanyahu’ nun Filistin’ e karşı şerefsizliği, vahşeti, soykırımı ve alçaklıkları buradan aldığı destekle daha da etkili güçle devam edeceği ortadadır.

Siyonist İsrail biterse sıranın ABD’ ye geleceği oyunuyla, bir millet ve devlet yok edilmektedir… Dünya’ nın Netanyahu ile yeni bir yönetim anlayışına tabi olacağı görülmektedir Şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber