Yenicuma Mahallesi, yeni muhtarlık binasına kavuştu

Ortahisar Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından, muhtarlık binalarının yapımı, bakımı ve onarımı konusunda yürütülen çalışmalar kapsamında, Yenicuma Mahallesi’ne yeni bir muhtarlık binası kazandırıldı. 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde, Yenicuma Mahallesi Muhtarı olarak seçilen Semra Halkevi’ne verdiği sözü tuttu. Seçildiği günden bu yana, muhtarlık binası olmadığı için görevini kendisine ait işyerinde sürdüren Semra Halkevi, yeni muhtarlık binasına kavuştu. Muhtarlık ofisi, sekreterlik, mutfak ve lavabo olmak üzere 4 bölümden oluşan 21 metrekarelik prefabrik muhtarlık binası, Muhtar Semra Halkevi’nin talebi üzerine Yenicuma Mahallesi’nde belirlenen noktaya kuruldu. 
MUHTAR HALKEVİ: “BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM” 
Seçildiği günden itibaren muhtarlık işlerini kendisine ait işyerinde yürütmek zorunda kaldığını dile getiren Muhtar Semra Halkevi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya teşekkür etti. Muhtar Halkevi, “31 Mart’ta Yenicuma Mahallesi muhtarı olarak seçildim. Mahallemizde muhtarlık binamız olmadığı için kendime ait kırtasiye dükkanında bu görevimi sürdürdüm. Ortahisar Belediye Başkanımız sayın Ahmet Kaya, bu ihtiyacımızdan haberdardı ve bize muhtarlık binası temini konusunda söz vermişti. Bugün bu binanın buraya kurulmasını sağlayarak bizleri çok gururlandırdı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Yenicuma Mahallesi’ne kazandırılan muhtarlık binası, mahalle sakinlerinin de takdir ve beğenisini kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber