ZÜLFÜ LİVANELİ'E HEMŞEHRİ DESTEĞİ 

İstanbu'da hizmet veren Artvinliler Hizmet Vakfi özgün müziğin usta ismi Zülfü LİVANELİ'yi ağırladı.
Vakıf Başkanı Esen YAĞCI’nın açılış konuşması yaptığı etkinlikte Zülfü Livaneli için hazırlanan mini belgesel sunumu yapıldı..

Sıcak ve samimi geçen sohbet ortamında, Kültürel ve eğitim anlamında Artvin için neler yapabiliriz sorusu hakkında değerli sanatçımızın düşünceleri alınarak katılımcılarla birlikte fikir teatisinde bulunuldu.

Artvinliler Hizmet Vakfı Başkanı Esen Yağcı etkinlikle ilgili şunları dile getirdi.. 

Vakıf olarak Sayın Zülfü Livaneli için bir imza günü düzenleme düşüncemizi kendisiyle paylaştığımızda memnuniyetle kabul eden sanatçımız, vakfımızla yakın ilişkiler içerisinde bulunacağını ifade etti.

Akşam yemeği ardından Vakfımız Mütevelli Heyet Üyesi aynı zamanda İstanbul Macar Kültür ve Dostluk Derneği’nin kurucu başkanı Sayın Dr. Erdal ŞALİKOĞLU’nun bağlamasıyla Macar ve Türk ezgilerinden oluşan mini bir müzik şöleni sunmasının ardından yerel sanatçılarımız, İberya ÖZKAN, Aydoğan Topal  ve Uğur DAYAL tüm katılımcılarla birlikte yöresel müzik şölenine eşlik ettiler. 

Bu güzel etkinliğin düzenlenmesine vesile olan ve değerli sanatçımızı bizlerle buluşturan Mütevelli Heyet Üyemiz Sayın Uğur İlhami Özden  beyefendiye,
Ziyaretleri ile biz Artvinlileri mutlu eden Zülfü Livaneli ve arkadaşlarına ayrıca tüm katılımcılara teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber