Can taşıma liyakatini, canların canı uğrunda can vermeyi cana nimet sayacak kadar gözü kara ve o nispette strateji ve taktik sahibi bir millet!

Kim var? Diye seslenince, sağına soluna bakmadan, fert fert ‘’Ben varım’’ diyerek cevap veren her ferdin ,’’ Benim olmadığım yerde kimse yoktur’’ duygusuna sahip bir davaya sahip bir millet!

Dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, kininin, öcünün davacısı bir millet!

Gökleri ve yeri titretecek, bütün dikeyleri yataya çevirecek, haksızlıklar karşısında bir nida koparacak; yüzyıllardır sahiplendiği mukaddes emanetleri yıllardır sahiplendiği gibi sahiplenecek, ve koruyacak bir millet!

Bir buçuk asırdır yanıp kavrulan, bu zaman içinde yüzyıllar öncesinden olduğu gibi tekrar küllerinden doğan bu millet!

Yıllar önce hasta adam yaptıkları bu devletin, bütün kalelerinin zapt edilmesi gibi tekrar dirilişini engellenmesine ‘’DUR’’ diyen AZİZ MİLLET!

Tek cümleyle, Allah’ın kainatı yüzü suyu hürmetine yarattığı sevgili Peygamberimizin düşmanlarına karşı savaşacak bir millet!

Bir millet görüyorum!!! Mayası yüzyıllar öncesinden mayalanmış bir millet. Mayasını bozmak için yüzyıllardır uğraşılan bir millet!

Bir millet ki içlerine her türlü zehirli kanlarını akıttıkları halde yine de köklerinden gelen aslı KANI kaybetmeyen, ruhunu kaybetmeyen bir millet!

Öyle bir millet ki;

 Kahbe rüzgar nerden eserse essin yıkılmayan bir MİLLET!!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber