AKÇAABAT’A KAZANDIRILAN İLKÖĞRETİM OKULU ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

Düzenlenen temel atma törenine; Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon İL Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Çevre ve Şehircilik Trabzon İl Müdürü Uğur Korkmaz, Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Güngör, hayırsever iş insanı Suphi Çolak ile müteahhit Ali Türen Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AKÇAABAT’IN GİZLİ KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Temel atma töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’a katkılarından ötürü hayırsever iş insanı Suphi Çolak’a ve diğer tüm hayırsever hemşehrilerine teşekkür etti.

Konuşmasında, Akçaabat’ı el birliği ile yaşam standartları yüksek, daha modern ve yaşanılabilir bir kent haline getirecek çalışmalar yapıldığını dile getiren Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Hayırsever iş insanlarımız vasıtasıyla şehrimize birçok yatırım kazandırdık. Hayırsever iş insanlarımızın katkılarıyla; İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi’nin inşaatını tamamladık. Özel gereksinimli bireylerimiz için Yıldızlı Mahallemizde eğitim merkezi açtık. Akçaabat Merkez İlköğretim Okulunun inşaatını da tamamlamak üzereyiz. Şimdi de Söğütlü Mahallemizde iş insanı Suphi Çolak’ın destekleriyle 24 derslikli bir ilkokul inşaatı yapılıyor. Biz, hayırsever iş insanlarımıza şehrimizin gizli kahramanları diyoruz. Şehrimizin gizli kahramanlarından olan Suphi Çolak’a, İbrahim Erdemoğlu’na, Vakıfbank Genel Müdürü Akçaabatlı hemşehrimiz Abdi Serdar Üstünsalih’e ve ismini vermemizi istemeyen daha birçok gizli kahramanlarımıza teşekkür ediyorum. “ dedi.

ÇOCUKLAR, RAHAT SINIFLARDA EĞİTİM ALACAK

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, konuşmasına şu cümlelerle devam etti; “ Hayırsever iş insanı kıymetli büyüğümüz Suphi Çolak, rahmetli anneciği Hacı Şükran Çolak adına bir okul yaptırmak istediğini bizlere bildirdi. Bizler de Suphi Beyle iletişime geçerek Söğütlü ve Yıldızlı Mahallelerimizde nüfus yoğunluğunun fazla olduğunu ve bu mahallelerde yeni bir okula ihtiyaç olduğunu söyledik. Söğütlü ve Yıldızlı Mahallelerimizde nüfusun kalabalık olması sebebiyle buralardaki okullarda çocuklar kalabalık sınıflarda eğitim görüyorlar. Bu mahallelerimizde okul sayılarını arttırmamız gerekiyor. Kıymetli büyüğümüz Suphi Çolak’a konuyu bu şekilde bildirdik. Kendisi de memnuniyetle karşıladı ve hemen çalışmalar başladı. Bu doğrultuda ilk olarak Trabzon Valiliğimizle bir protokol imzaladık. Devamında ise inşaat başladı. Bugün de Hacı Şükran Çolak adına Suphi Çolak tarafından yaptırılan 24 derslikli ilkokulumuzun temelini atıyoruz. Rabbim kendisinden razı olsun. Rahmetli anneciğinin mekanı cennet olsun. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. ” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber