“KTÜ’lü Olmanın Farkını Hissettirin”

KTÜ Orman Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni’nde, mezunlara seslenen Rektör Prof. Dr. Çuvalcı, “Öğrenmeye devam edin, gelişiminizi sürdürün ve üretin. KTÜ’lü olmanın farkını gösterin.” dedi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Orman Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni, Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Törene, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’nın yanı sıra akademisyenler, mezunların aileleri ve çok sayıda davetli iştirak etti. Törende mezunlara seslenen KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, bu mezuniyetlerin bir son değil aksine bir başlangıç olduğunu ifade ederek “Sizler, toplumun her kesiminde fark oluşturacak, insanları düşünmeye, sorgulamaya ve anlamaya teşvik edecek bireylersiniz. Edebiyat Fakültesi mezunlarımız; kalemleri, kelimeleri ve düşünceleri ile dünyayı değiştirme gücüne sahip. Aynı şekilde Orman Fakültesi'nden mezun olmak; bir akademik başarının ötesinde, doğayı anlama, koruma ve gelecek nesillere sürdürülebilir bir çevre bırakma sorumluluğunu üstlenmektir.” dedi.

Rektör Çuvalcı’dan Ailelere Kutlama

Mezun ailelerine de seslenen Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı “Bugün, burada evlatlarınızın mezuniyetini kutlarken onların başarısında sizin emeğinizin ve desteğinizin ne denli büyük olduğunu biliyoruz. Siz değerli ailelerimiz, öğrencilerimizi dört yıl önce bizlere emanet ettiniz. Bizler, emanetlerinizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz… Biliyorum ki evlatlarınızın yetişmesinde gösterdiğiniz sabır, özveri ve sevgi, onların bugün, bu başarıyı elde etmelerinde en büyük etken olmuştur. Bu nedenle evlatlarınızın eğitim-öğretim hayatlarında gösterdiğiniz gayret ve özveriden dolayı hepinizi tek tek kutluyorum.” ifadelerini kullanarak KTÜ’den mezun olan öğrencilere, bundan sonraki yaşantılarında başarılar diledi.

Tören, dereceye giren öğrencilere belge takdimi, mezuniyet andının okunması, kep atma ve toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber