Trabzon'da eğitim öğretim camiasına renk ve güç katıyorlar 

BAŞARİNIN FORMÜLÜ; ÖGRENCİ ÖĞRETMEN VE VELİ DAYANIŞMASI 

LİMİT Eğitim Kurumu Trabzon'da Velilerle buluşarak lise ve  üniversite sınavlarıina hazırlanan  öğrencilerin başarıya giden yoldaki süreci değerlendirdi 

Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşen veli buluşmasında LİMİT Eğitim Kurumu İdarecisi ve  Eğitmen Koçu Tahsin Aydın şu açıklamalarda bulundu 

Sayın Velilerimiz
Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecan ve mutluluğu içindeyiz .Aynı zamanda başarılarla dolu bir yılı geride bırakmanın gurur ve huzurunu yaşamaktayız. Bu yıl da sizlerle aynı başarıyı yakalamanın umuduyla öncelikle Limit Eğitim Kurumları ailesine hoş geldiniz diyoruz.
Her aile çocuklarının başarılı olmasını ister. Sadece başarılı olmayı istemek yeterli mi? Ailenin bu konudaki sorumlulukları nelerdir? Öğrencinin başarılı olması yönünde neler yapılmalıdır? Başarı, gencin var olan potansiyelinin en üst seviyeye çıkartılmasıdır. Potansiyelin ortaya çıkarılmasında öğrencinin istekleri ve çabalarının yanında ailenin de bir takım sorumlulukları vardır. 

Bu sürecin dengeli ve sağlıklı aşılması için anne babalara bazı görevler düşmektedir. Çocuğunuzun başarısını arttırmak ve bu dönemi daha sağlıklı biçimde geçirmek için sizlere gerekli olabilecek bir işbirliği önerisinde bulunuyoruz. Koçluk hizmetimiz sadece öğrencilerimizi değil siz sayın velilerimizi de kapsayacaktır. Başarının formülü olarak öğrenci-kurum-veli işbirliğini görmekteyiz ve sürecin sonuna kadar bu işbirliğini arttıracak faaliyetlerimiz olacağını bilmenizi isteriz.

İlke ve değerlerimizle Türkiye’nin seçkin ve kurumsal bir markası olan Limit Eğitim Kurumu  olarak ilke ve değerlerimizle siz sayın velilerime hizmet sunmaktan onur ve gurur duyarız.

İnsan; Her şeyde insanı temel değer olarak ele alırız. Bütün paydaşlarımızın sağlığı, mutluluğu ve başarısı için gayret gösteririz. Özellikle gençlerimizi bu doğrultuda yönlendirip, motive ederek hayata hazırlarız.

Sevgi ve Saygı; Bütün paydaşlarımız için vazgeçilmez iki değerimizdir. Bütün paydaşlarımızı korku, güvensizlik ve karamsarlığın dışında karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı bir dünya içinde yaşatarak memnuniyetlerini sağlamak esastır. Bunun için birbirimizi dinlemeye ve anlamaya varsa, sorunları çözmeye özen gösteririz.
Açıklık ve Demokratlık; Bizler şeffaf, açık ve demokrat yaklaşımlarımızla tüm paydaşlarımızın güvenini kazanıp onları kalplerinden yakalayarak motive eder, onların başarı grafiğinin yükselmesini sağlarız.

Katılımcılık ve Paylaşımcılık; Ekip anlayışımızın ve takım olarak çalışma ruhumuzun göstergesidir. Paydaşlarımızın alınan kararlara ve yapılan etkinliklere katılımı bunların sonuçlarının paylaşımı yönetimde yayılmayı, verimde ve başarıda artışı getirmektedir.
Bilimsellik ve Gerçeklik; Kahramanımız, önderimiz Mustafa Kemal  Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” sözünden hareketle bilimsel ve gerçekçi düşünceyi tüm paydaşlarımıza benimsetip, davranış haline getirmeyi temel ülkümüz olarak görürüz.
Yaratıcılık ve Yenilikçilik; Öğrencilerimizi yaratıcı düşünmeye ve yenilikçi olmaya özendirir ve teşvik ederiz. Kurumumuzda yürütülen tüm faaliyetler bu amaçlara yönelik oluşturulmuş araçlardır.
Trabzon Limit Eğitim Kurumları bu vizyon ve Misyon ile 2018 yılından itibaren Trabzon’da Eğitim de fark yaratmak için hizmet veriyor.

Trabzon Limit Eğitim Kurumları YKS ve LGS sınavlarında eğitimde hep daha iyisi için sloganı ile her yıl kendini yenileyerek ve geliştirerek büyümeye devam ediyor Türkiye genelinde 75 Limit Eğitim Kurumları arasında her zaman ilk 3 te olmayı bu anlayış ile başarmış durumdayız.

Sayın Velilerimiz  Trabzon Limit Eğitim Kurumu Ailesi olarak bu zorlu süreçte hep yanınızda olacağımızı bilemenizi isteriz. Sürecin sonunda, çocuklarımızın hayallerine ulaşacağı, istediği üniversite ve bölüme yerleşeceğinden  şüpheniz olmasın.  Tüm bu duygu ve düşüncelerimizle Limit Ailemize yeniden hoş geldiniz diyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber