Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU’ nun açıklaması…

Değerli Basın Mensupları

Yanı karne sevinci ve heyecanının yaşanıldığı gün olarak öğretmelerimizin, öğrencilerimizin ve ailelerinin bir başka heyecanı yaşanılmaktadır. Bu heyecan bir dönem boyunca yorulmanın sonucunu görmenin mutluluğudur.

Öğretmenlerimizin eğitimle çocuklara verdiği güveni, toplumsal güvenle de devam etmelidir. TÜRKAV olarak, Öğretmenlerimizi ve okul yönetimlerinin hassasiyetini kutluyorum. Unutulmamalıdır ki, almış oldukları eğitimle kişisel olarak güven odaklı bir kültür içinde sevgili yavrularımız kendilerini rahat hissedeceklerdir. Ve veliler olarak bunun devamını sağlamak önemli yer tutacaktır...

TÜRKAV olarak ifade etmekteyiz ki; Çocuklarımıza olan güven düzeyinin yüksek olması daha güçlü bir toplumun varlığını, milli ve manevi değerlerin kültürünü gösterir. Bir taraftan bilgi düzeyini yakalamış, bir taraftan da bilgi düzeyini yaşayan yavrularımızı tebrik ediyorum. Gözlerinden öpüyorum.

EĞİTİM GÖRÜNTÜMÜZDÜR… Saygıdeğer veliler, yavrularımızın, yarışmak ve başarmak gibi anlayışlarının yanında, gerçekçi bir nesil olarak yetiştikleri unutulmamalıdır. Çocuklarımız bilgi sahibi ve örnek bir insan olmaları da gerekmektedir. Çocuklarımıza, vatandaşlık, kişilik ve örnek bir insan olmayı, temel bilgi, beceri ve davranış alışkanlıkları kazandırmayı, milli ve ahlakı anlayışa göre yetiştirmeyi, ATATÜRK ilkelerine ve demokrasinin gereklerine uygun nesil olarak haklarını bilen ve kullanma bilincini kazandırmayı TÜRKAV olarak önemli gördüğümüzü öteden beri ifade etmekteyiz.

Bu duygularla 2023/2024 eğitim-öğretim yılının sonunda zorunlulukları aşan bütün yavrularımızı TÜRKAV adına tebrik ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber