*VAKFIKABİR DERNEĞİ 2024-2025 BURS BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI*

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Vakfıkebirli üniversite öğrencilerimize yönelik burs başvuruları başlamış olup, başvuru dönemi *30 Eylül 2024, saat 17:00*'de sona erecektir.

Geçmiş dönemlerde burs desteğimizden faydalanan öğrencilerimiz, başarı şartlarını sağlamaları durumunda burs almaya devam edebileceklerdir. Ancak, önceki yıllarda burs almış olan tüm öğrencilerimizin başvurularını yenilemeleri gerektiğini önemle hatırlatırız.

Yeni başvurular için ise kriterlerimiz net: Sadece Vakfıkebirli öğrencilere yönelik bu burs programı, İstanbul’daki devlet üniversitelerinde eğitim gören Vakfıkebirli öğrencilerimize öncelik tanıyacaktır. Başvurular sırasında gerekli belgeler ilerleyen tarihlerde talep edilecektir.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin, derneğimizin resmi web sitesi olan [www.vakfikebir.org.tr](http://www.vakfikebir.org.tr) adresinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. 

*Son başvuru tarihi:* 30 Eylül 2024, saat 17:00.

Burs programımız ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir veya dernek WhatsApp hattından iletişime geçebilirsiniz.

Vakfıkebir Derneği, geleceğin güçlü Türkiye'sini inşa etmek adına gençlerimize desteğini sürdürecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber