Başkan Kara ve oda başkanları Bakan Uraloğlu ile görüştü, sektörün sorunları istişare edildi

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve beraberindeki şoförler odası başkanları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette şoför esnafının talepleri ve çözüm önerileri konusunda istişarede bulunuldu.

TESOB Başkanı Metin Kara, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili Muharrem Karabacak, TESOB Başkan Vekili Mustafa Özcelep, TESOB Yönetim Kurulu Üyeleri Egemen Turan Kaynar ve Mehmet Coşkun Zihni, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Trabzon UKOME temsilcisi Ali Şentürk, Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Bekar, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Sezgin Şahin’in yer aldığı heyet, Ankara temasları kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

TESOB Başkanı Metin Kara, “Sayın bakanımızla şoför esnafımızın talepleri ve çözüm önerileri konusunda çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Tüm oda başkanlarımız üyelerinden gelen talepleri ve çözüm önerilerini birebir Sayın Bakanımıza iletme fırsatı elde etti. Ayrıca TESOB olarak yürüttüğümüz projeler konusunda da bakanımıza detaylı bilgi verdik. Yakın ilgi ve alakasından dolayı Sayın Bakanımız Adulkadir Uraloğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber