GÖNÜLLÜLERDEN, GÖNÜL KÜTÜPHANESİ

Daha önce Gönül Kütüphanesi Projesinin ilki olan ‘Şehit J. Atğm. Halil Albayrak Kütüphanesini’ hayata geçiren Trabzon Gönüllüler Derneği bu sefer de ‘Kemal Pülgü Kütüphanesi’ için çıktı yola. 

Trabzon Gönüllüler Derneği başlatılan bu kampanya ile önemli bir sosyla sorumluluk projesi üstlendi.

İMKAN VE FIRSAT EŞİTSİZLİĞİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Kampanya hakkında bilgi aldığımız Trabzon Gönüllüler Derneği Genel Sekreteri Gökhan Sağlam, ‘dernek yönetimi ve üyelerinden oluşan profesyonel bir ekiple yürüttüğümüz projemizi, Valilik ve İl Sivil Toplumla ilişkiler Müdürlüğü onayı ile başlatmış bulunuyoruz. İmkan ve fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak adına oluşturacağımız kütüphaneler ve etkinlik alanlarıyla eğitim ve öğretim hayatında öğrencilere daha iyi bir ortam sunarak hem geleceklerine ışık olmak, hem de eğitim koşullarını geliştirerek yarınlarına katkı sağlamak istiyoruz’ dedi.

HEM EĞİTİM HEMDE SOSYAL ALAN İMKANI SAĞLAYACAĞIZ

Şehit J. Atğm. Halil Albayrak Kütüphanesini hayata geçirerek  önemli bir adım atmıştık. Şimdi de yeni projemiz olan Kemal Pülgü Kütüphanesini oluşturmak için yola çıktık.  Dernek Başkanımız Muharrem Sağlam ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle yapmış olduğumuz  projelerde olduğu gibi, yapacak olduğumuz bu projemiz üzerinde de titizlikle çalıştık. Projesini Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Yüksek Mimar Emrah Ömer Çam’ın çizdiği ‘Kemal Pülgü Kütüphanesi’nin tamamı bağışlardan gerçekleştirilecek olup,  salonumuzda  kitap okuma ve profesyonel bir şekilde turnuvaların dahi yapılacağı satranç oynama alanı yer alacak. Hayata geçireceğimiz bu alanla birlikte öğrencilerimize hem eğitim, hem de sosyal aktivite imkanı sağlayacağız. Yapmış olduğumuz ilk kütüphane bölgede öğrenim görmekte olan öğrencilerin eğitim hayatına büyük katkı sağladığını öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile yaptığımız istişarelerle öğreniyoruz. Yeni yapacağımız kütüphane ile de benzer başarıların elde edilmesini hedefliyoruz.’ şeklinde konuştu.

Bizler de, bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak düşünmeyi insanlık görevi sayan Gönüllülere başlatmış oldukları kampanya için teşekkürlerimizi iletiyor, hayırlı olsun diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber