VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada final maçının ardından ödül töreni düzenlendi.

Voleybol Turnuvasına 21 takım ve 252 sporcu katıldı.

Voleybol Turnuvası’nda; Kadınlar kategorisinde Büyük Kadınlarda birinciliği Beşikdüzü Gençlik Spor Takımı, ikinciliği Hamsigücü Spor Takımı ve üçüncülüğü Ev Hanımları Spor Takımı elde etti. Küçük Kızlarda birinci Akçaabat Belediyesi Spor Takımı olurken ikinci Kuzey Yıldızları Spor Takımı, üçüncü ise Bordo Mavi 61 Spor Takımı oldu.

Büyük erkekler kategorisinde ise birinci Trabzon Voleybol Takımı, ikinci Ayhan Hoca SK Spor Takımı, üçüncü ise Akçaabat Gücü Spor Takımı oldu.

Voleybol Turnuvası’na katılan tüm spor takımlarına teşekkür eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Turnuvamızın maçları İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvamıza ilçe genelinde katılım oldukça yoğun oldu. Birçok voleybol takımı mücadele ettiler. Heyecan, azim, disiplin ve stratejinin bir arada harmanlandığı maçlar oynandı. Voleybol Turnuvamıza çevre ilçelerden de katılan takımlar oldu. Toplamda 21 takımın ve 252 sporcunun katıldığı turnuvada heyecan doruklarda yaşandı. Düzenlediğimiz sportif organizasyonlara Akçaabat’taki gençlerin ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bilindiği üzere Voleybol, ülkemizde futboldan sonra en çok izlenen spor dalıdır. Gençlerin sporla ilgilenmeleri ve iç içe olmaları bizler için gurur kaynağı oluyor; çalışma şevkimizi pekiştiriyor. Turnuvamıza katılan sporcuların her birini ve ödül alan takımları tebrik ediyorum. Gençlerin spora olan ilgisini destekleyecek sportif faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber