YAVRU VATANDAN TRABZON’A

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başkonsolosu Erek Çağatay ve Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’ndan kamp çıkarması.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Doğu Karadeniz Gençlik Kampında her yıl binlerce genç kamp yapma imkânı buluyor. Haftalık periyotlar halince gerçekleşen kamp programı, gençlerin büyük beğenisini kazanıyor. Konum olarak Trabzon’un doğasıyla nam salmış en güzel ilçelerinden Düzköy’de bulunan kamp alanı gençlere unutamayacakları bir hafta yaşatıyor. Doğu Karadeniz Gençlik Kampının bu haftaki konukları arasında yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden de gençler yerlerini aldı.

ÖZEL ZİYARET

Yavru vatan Kıbrıs ve farklı şehirlerden gelen gençlerin özel ziyaretçileri vardı. Kıbrıs Trabzon Başkonsolosu Erek Çağatay ve Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Doğu Karadeniz Kampına gerçekleştirdikleri ziyarette; balon futbolu, paintball, okçuluk, zipline gibi istasyonlarda gençlere eşlik etti. Gençleri Trabzon’da misafir etme fırsatı buldukları için duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkonsolos Erek Çağatay, ‘’ Sizleri burada misafir ediyor olmanın mutluluğu içindeyim. Yavru vatanımız ve anavatanımızdan yüzlerce gencimizle bir araya geldik. Bu tarz yerlerde kurulan dostluklar çok önemlidir. Sizlere tavsiyem burada kurduğunuz dostlukları devam ettirmeniz. Trabzon’da başlayan dostluğunuz yavru vatanımız Kıbrıs’ta da devam etsin. Burada tanıdığınız kardeşlerinizi. Kıbrıs’a da davet edin. Çok değerli gençlerimizle bir araya gelmemize olanak sağlayan, bizleri davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüze çok teşekkür ederim.’’ diyerek sözlerine son verdi.

Her hafta birbirinden değerli ülkemizin geleceği yüzlerce gencimizi sık sık ziyaret ediyoruz diyerek sözlerine başlayan Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, ‘’Bu hafta çok değerli gençlerimizin arasında yavru vatanımız Kıbrıs’tan da misafirlerimiz bulunuyor. Bakanlık olarak bu şekilde bir birlikteliğin oluşmasında ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Trabzon kampı gençler için çok özel bir yere sahip. Gerek kamp alanının yayla niteliği taşıması gerekse Trabzon’un tarihsel olarak çok önemli şehirlerden biri olması, gençlerimizin kültürel gelişimlerinde büyük katkı sağlıyor. Sümela Manastırı, Ayasofya Camii ve Atatürk Köşkü bunlardan bazıları. Ben burdan sizler vasıtasıyla yavru vatanımızdan başka gençlerimizi de Trabzon’a davet ediyorum.’’ diyen Arıcıoğlu, Trabzon Başkonsolosu Erek Çağatay’a gerçekleşen ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber