İdam cezasının mutlaka geri getirilmesi lazımdır. Yoksa, bu ülkede ağır ve vahşice işlenen cinayetleri önlemenin başka bir yolu yoktur…

                     Bu tür suçlara, idam cezası dışında, “ağırlaştırılmış müebbet” bile verilse, gerçekte suç cezasız bırakılmış olur. Çünkü yargı düzenimiz, en ağır cezaları bile sulandırıyor, saçma sapan gerekçelerle kuşa döndürüyor ve uygulamıyor.

                     Şu gerçeği kabul edelim: Ülkemizin adalet sistemi, mevcut ceza yasalarını, suçluların ve suça teşebbüs edenlerin gözünü korkutacak ve onları caydıracak şekilde uygulamaktan acizdir…Bu konuda Türkiye’yi Avrupa ile karşılaştırmak doğru değil. Çünkü Avrupalıların davranış normlarında, “devlet otoritesine saygı,” “adalete güven” ve “ceza korkusu” var. Avrupa ülkelerinde, verilen cezalar eften püften sebeplerle sulandırılmıyor, tam olarak uygulanıyor. Bizde ise caniler, haydutlar ve ırz düşmanları hiçbir cezadan korkmuyor ve tınmıyorlar.

                     Halkın yüreğini dağlayan pek çok olayda, “mutlak infaz” gücüne sahip, tartışmasız ve ceza indirimine gidilme şansı olmayan bir idam cezası, kamu vicdanını rahatlatacaktır.

                                                 HALKIN SESİNE KULAK VERİN!

                     Her menfur cinayette ve olayda olduğu gibi Narin olayında da halkın kahir ekseriyeti “İDAM” diyor ama ilgili ve yetkililerden hala daha tık yok. İlginç olanı ise muhalefetten de bu konuda ses çıkmaması ve halkın sesine kulak vermemeleri. Basından görebildiğim kadarıyla sadece SP, BBP ve YRP’den idam ile ilgili çağrı geldi. Geçmişte yine böyle bir menfur olay üzerine C.Başkanı: “Meclisten geçsin, önümüze gelirse idamı onaylarız.” Demişti. Bunca zaman ve bunca olay ve hala en ufak idam adımı yok. Yoksa, her zaman olduğu gibi halkın gazımı alındı?

                                                      YETKİLİLERE NİÇİN YAZMIYORUZ?

                              Herkesin canı yanıyor, “idam” olsun diyor ama bu yolda en ufak bir çaba harcamıyor, en azında ilgili ve yetkili mercilere iki satır yazmıyor, talebini iletmiyor, şikayetini dile getirmiyor. Niye böyleyiz, neden eyleme geçmiyor, en zahmetsiz gayreti bile göstermiyoruz! Yahu iki satır yazmaktan da aciz ve korkar haldemiyiz?

                                                   DİN İLE AHLAK

                           Bazı kesimler Din ile ahlakın tamamen apayrı şeyler olduğunu pıropaganda ederek, Dinin değil, ahlakın önemli olduğunu, ahlak için Dine gerek olmadığı algısını yaratmaya,, açıktan söylemeseler bile Din karşıtlığını bu şekilde kamufle ederek sunmaya çalışmaktadırlar.

                          Şüphesiz burada akl-ı selim ve iyi niyet aramak mümkün değildir. Zira, Din ile ahlak birbirine zıt şeyler değildir. Dinin amacı ile ahlakın varlığı farklı şeyler, farklı amaç ve kulvarlarda bulunmamaktadır.

                        "BEN GÜZEL AHLAKI TAMAMLAMAK ÜZERE GÖNDERİLDİM." Hadis-i Şerifi bunu en güzel şekilde izah etmekte, ortaya koymaktadır.  DİN, GÜZEL AHLAK İÇİNDİR.

                                             GAZZE’NİN ÖLÜMCÜL YANLIZLIĞI!

                    Gazze çok yalnız kaldı, yalnız bırakıldı! Unutuldu, ziyonist kan emicilere terk edildi. D. Türkistan’ın Çin’e terk ve teslim edildiği gibi.

                    Gazze’de sadece bir avuç son sahabe nesli, insanlığın son kahramanları HAMAS, 11 aydır canı pahasına direniyor. Yalnız ziyonist çeteye değil, küresel canavara, baş ziyonist ve büyük şeytan ABD ve AB’ne direniyor. EMPERYALİZME VE ZİYONİZME, BİR AVUÇ ÖRGÜT 11 AYDIR, 340 küsür günden beri inanılmaz bir direniş sergiliyor.

                      Ama nereye kadar?

                      Çok acı ve düşündürücüdür ki, GAZZE'ye sadece bir avuç direniş örgütü HİZBULLAH ve üç parçaya bölünmüş YEMEN'in bir parçacığı olan  ENSARULLAH destek oluyor,  vampirlerle savaşıyor. Bir de herkesin bildiği gibi, 1979’dan beri ABD ambargosu, izrail ve ABD saldırıları altında bitmiş İRAN, her üç direniş cephesinin silah ihtiyacını görüyor.

                   Hepsine bütün kalbimizle duacıyız ve ZİYONİST KAN İÇİCİLER KİME DÜŞMANSA, BİZ ONA DOSTUZ.

                 Görünen o ki, dünyadan ve müslüman ülke idarelerinden fayda yok. Kaderleri Yaradan’a kalmış! Ellerimizi O’na açıyor, O’na sığınıyoruz.

                 Ya Rab! ZİYONİST İZRAİL CANİ ŞEBEKESİNİ VE ABD'Nİ KAHRUPERİŞAN EYLE!

                 Ya Rab! BİZE VERDİĞİN VAZİFEYİ BİZ YAPAMADIK, SANA İADE ETTİK, SANA SIĞINDIK, BİZİ BOŞ ÇEVİRME YA RAB! Amin.

                                           ANADOLU’NUN SAVUNMASI

                    Anadolu’nun savunması Bosna’dan, Çeçenistan, Kırım, D. Türkistan, Afganistan, Yemen, Irak, Suriye, Lübnan, Libya’dan, Gazze, Filistin ve Kudüs’ten başlar. Buraları savunup koruyamazsak, Anadolu’yu savunamaz, koruyamayız

                                           İSLAM’DA 5 TEMEL ÖZGÜRLÜK

                           İSLAM 5 temel insan hakkını dokunulmaz kılmış, emniyret altına almıştır. 1-CAN EMNİYETİ 2-AKIL EMNİYETİ 3-MAL EMNİYETİ 4-NESİL EMNİYETİ 5-DİN EMNİYETİ.

                                            SUÇUN ŞAHSİLİĞİ İLKESİ

                           Her olayda suçun şahsiliği prensibi unutulmamalıdır.  İLGİLİ KURUM YA DA KURULUŞUN, suçu işleyen ile suç ortaklığı olmadıkça, herhangi bir dahli yoksa, suçu sahiplenmedikçe ve karşı durdukça, kurum ya da kuruluş suçlanamaz.

                      TOPTANCI YAKLAŞIMLAR İNSANİ, HUKUKİ VE AHLAKİ DEĞİLDİR.

                                     NARİN’E YAPILANLA AYNI!

                         Narin’e yapılanla, Gazze ve D. Türkistan’da binlerce Narin’e yapılanlar aynı. Narin’e bunu yapanlarla, Gazze ve D. Türkistan’da yapanlar aynı!

                                     İLİM VE BİLİMİ ZULÜM İÇİN KULLANAN BATI

                              BATI; ilim ve bilimi, İnsanlığı sömürme, işgal ve soykırım için kullandı.

                         Her türlü ahlaksızlık ve kötülüğün üretim ve yayma merkezi oldu!

                                                           İFTİRA

                              Tenkit edeceğimiz parti ya da herhangi bir özel ve tüzel kişiliği, gerçek yanlışları ile değil de, iftira ve karalamaya yönelik yanlışlar üretip, onlar üzerinden vurmak,  ahlaksızlığın dikalasıdır. İFTİRA EN AĞIR SUÇ VE GÜNAHTIR.

                                                HAMAS’IN TAHMİN EDEMEDİĞİ?

                            Ziyonist çiyanlar 1948’den beri işgal, katliam ve soykırım yapıyor, Filistin/Gazze direniyor . Şehit A.Yasin’in dediği gibi: “DİRENMESEKTE ÖLDÜRÜYORLAR, DİRENMESEKTE. BİZ DİRENMEYİ SEÇTİK"

                           Fiistin ve HAMAS 7 Ekim’e kadar hep savunmada kaldı, sürgün edildiler, öldüler, soykırıma uğradılar. 76 Sene sonra ilk defa bir avuç yiğit HAMAS kahraman taarruza geçti ve dünyanın durdurmadığı, durduramadığı ziyonist kobraları bir gecede teslim aldı ve ziyonist lanetli kavmin tüm güç ve itibarını yerle yeksan etti. Yenilmez denen küresel ziyonizmi tarumar etti.

                           AMA ŞUNU HESAP EDEMEDİ! MÜSLÜMAN ALEM VE TÜM İNSANLIK, KÜRESEL BÜYÜK ZİYONİST VE BÜYÜK ŞEYTAN ABD TARAFINDAN TESLİM ALINMIŞTI!

341 GÜNLÜK SOYKIRIM BİLE İNSANLIĞI HAREKETE GEÇİREMEDİ!

BİR AVUÇ HAMAS KÜRESEL ZİYONİST VE BÜYÜK ŞEYTANNA DİRENDİ DE,BUNCA MÜSLÜMAN ALEMİN BAŞINDAKİ KUKLALAR DİRENMEDİ!

BİR AVUÇ HİZBULLAH VE YEMEN ENSARULLAH'I HAMAS'IN YANINDA YER ALDI ama kartondan müslüman idareciler, emperyalizme rehin koca koca adamlar tek bir eylem yapamadı!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber