Trabzon’da bir futbol kültürü, futbolcu gelişimi ve yetiştirme adına önemli bir yer tutan 1461 Trabzon FK, Başkan Sn.Celil Hekimoğlu’nun büyük katkılarıyla yine ve yeniden tarih yazıyor. 

Ligin normal akışında, 72 puanla ligi 4.sırada bitiren 1461 Trabzon, playofflara katılma hakkı kazandı ve bu playofflarda göstermiş olduğu üstün başarıyla, birinci lige çıkma adına oynayacağı son müsabakada Iğdır’la rakip oldu.

1461 Trabzon bugün Van deplasmanında çıktığı Vanspor müsabakasında, içerde elde ettiği 2-0’lık skor avantajının verdiği rahatlıkla oyunu kontrollü bir şekilde oynadı.

Kağıt üzerinde zaten daha kaliteli oyuncu grubuna ve bir oyun anlayışına sahip olan 1461 Trabzon, bu maçta da istediğini, istediği şekilde oynayarak elde etti.

Maçın 90 dakikalık bölümünde gol bulamayan Vanspor 90+1’de golü buldu ancak, maçı uzatmaya getirecek golü ararken, kendi kalesinde golü gördü.

1461 Trabzon’da Hakan Yeşil’in 90+7’de attığı şık golle maç 1-1 berabere biterken, 1461 Trabzon Iğdır’ın rakibi oldu. 

2. Lig play-off final maçı 
2 Haziran Pazar günü oynanacak. 

Iğdır’la final müsabakası oynamaya hak kazanan 1461 Trabzon mutlak 1.Lige çıkma hedefi ile müsabakayı kazanmak istiyor. Ve önümüzdeki sezon Trabzon futbolunu birinci ligde temsil etme misyonunu üstlenmek istiyor.

1461 Trabzon’un hatırı sayılır seyirciye maçlarını oynadığını ve bu anlamda başkan Celil Hekimoğlu’nun seyirciyi tribünlere daha çok çekebilmesi için bir takım çalışmalar ve paylaşımlar yaptığını biliyoruz.

Artık 1461 Trabzon’un 1.Lige inşallah yükselmesiyle, daha da çok taraftar desteğine ihtiyacı olacağından, başkan Hekimoğlu’nun çağrılarını beklemeden, Trabzonlu futbol severlerin daha çok destek vermesi beklenmektedir. Umarım bu konuda ilgimiz ve destegimiz beklenen seviyede olur.

1461 Trabzon’un sayın Başkanı  Hekimoğlu’nun Çok büyük katkılarıyla bugünlere yeniden gelmesi Trabzon futbolu ve Trabzonspor için çok önemli olduğunu herhalde söylemeye gerek yok.

Zaten başkan Celil Hekimoğlu sürekli mesajlarını, Trabzonspor bizim abimiz, bir üst kulübümüz, her zaman Trabzonspor için göreve hazırız ve Trabzonspor‘la birlikte Trabzon futbol için elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz yönünde veriyor.

Trabzon futbolu ve Trabzonspor için böyle güzel düşünen sevgili Celil başkana sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz ve Trabzonlu futbol severleri her daim desteğe davet ediyoruz.

Bu desteği Iğdırspor  maçında gerektiği gibi gösterip, 1461 Trabzon’un 1. lige yükselmesiyle, orada da oynayacağı bütün müsabakalarda Trabzonlu futbol severleri kardeş ve altyapımız sayılacak 1461 Trabzon’u desteğe çağırıyoruz.

Sevgili Celil başkanada, Trabzon futbolu için yaptığı bütün fedakarlıklardan dolayı sonsuz şükranlarımızı sunarız. 

Celil başkan eşliğinde 1461 Trabzon’a şimdiden 1. Ligde başarılar dilerim. 

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber