İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

AKP gurubuna seslenmek istiyorum, Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’hazırlayın meclise getirin ben hemen onaylarım’’ demişti. Erdoğan’ın bu sözü niye yerine getirilmiyor.

İdam cezasının Türkiye’den kaldırılmasının tek müsebbibi bölücü başı zibidisinin idam edilmemesiydi.

Terörist başının yakalanması yurda getirilmesi idam edilmemesine söz verilmesi içindi.

İdam cezasının olmaması suçun artmasında etkili olmuş mudur, bence olmuştur. Sonunda ölüm olmayınca çok fazla cinayetler oluyor. Cinayet olmayan gün yok. Cinayet işleyen ömür boyuda olsa devlet güvencesinde olmamalı. Öldürmenin karşıtı ölüm olmalı.

Kadın ölümleri, çocuk ölümleri derken daha dün 26 suçtan kaydı bulunan sabıkalı birisinin gencecik kadın Polisimizi öldürmesi sabrımızın taşmasına sebep oluyor.

Ölüm bu kadar bedava olmamalı, her şeyin karşılığı olmalı.

Sn. Cumhurbaşkanımız, İDAMI meclis onaylamayacaksa getirin halkın önüne İDAM kabul mu değil mi millet sandıkta karar versin.

------------

Cumhurbaşkanının sözü es geçildi

Hatırlarsınız, neredeyse 2 ay geçti,

Rize’deki STK toplantısında RTSO Başkanı Şaban Karamehmetoğlu’nun atanmış Ulaştırma Bakanının gözüne baka baka söylediği Ovit Tünelinin İkizdere yönü bağlantı yolu halen yapılmadı sözü orada mı kaldı.

Orada kaldı ki halen bugüne kadar bir çalışma görmedik.

Cumhurbaşkanım, atadığınız Ulaştırma Bakanı sizi de takmıyor.2018 de sizin hizmete açtığınız Ovit Tünelinin İkizdere çıkışındaki 20 km. lik yolunu yapmadı ve o gün size söz verdiği halde yine de bir çalışma başlatmadı.

------------

Gıdada sahtekârlık,

Günümüzde sahtekârlar daha çok para hırsıyla insan yiyecekleriyle oynuyor.

Helal gıda etiketlerinde yazılı Ankara’dan bir firma Arı görmeyen binlerce Ton paketlenmiş sahte bal yapmış. Bu Ballar üç harfli bir marketin raflarında yer alıyormuş.

Hakiki Balı Arı yapar, büyük marketlerde satılan birçok bal makinede imal edilmiş sahte baldır.

Manisa’da sahte zeytinyağı, Bal, salça yakalanmış. Piyasa değeri 2 buçuk milyon olan mal, şüpheliye 550 Bin lira para cezası kesilmiş tahkikat devam ediyormuş.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber