Başkan Kaya: “Kültür ve sanat faaliyetleri, şehrimizin tanıtımına önemli katkılar sağlıyor”

Başkan Kaya, Femin Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği’nin düzenlediği ‘12. Uluslararası Sanatçı Buluşması’ kapsamında 14 ülkeden Trabzon’a gelen sanatçıların katılımıyla gerçekleşen resim sergisine katıldı. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergide ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dünya Sanatçıları Gözüyle Trabzon’ temalı eserler yer aldı. Türkiye'nin yanı sıra Malezya, Gürcistan, İran, Arnavutluk, Rusya'nın Sibirya Federal Bölgesi, Bulgaristan, Ürdün, Pakistan, Gana, Afganistan, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Irak'tan gelen sanatçılar, Trabzon’u resmederek, eserlerini Trabzon halkının beğenisine sundu.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 1-5 Temmuz tarihleri arasında Trabzon’da olan ve bu süre içerisinde Trabzon’u resmeden sanatçıların hazırladığı eserlerden oluşan sergiyi gezdi. 
Sergideki eserleri çok beğendiğini dile getiren Başkan Kaya, “Dünyanın çeşitli noktalarından şehrimize gelen değerli sanatçılarımıza çok teşekkür ediyor, onları burada ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Sergimizdeki eserlerin her biri gerçekten çok güzel ve çok değerli. Bu ve bunun gibi etkinlikleri, şehrimizin tanıtımı açısından da çok değerli görüyorum. Femin Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Başkanımız Şükran Üst ile emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Femin Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Başkanı Şükran Üst, gerçekleştirdikleri etkinliğe sağladığı destekten dolayı Başkan Kaya’ya teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber