Umut ve Yaşam Derneği, 6. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Trabzon Panagia Premier otelde gerçekleştirilen genel kurul, üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Medikal Onkologi Uzmanı Prof. Dr. Halil Kavgacı da dernek üyesi olarak katılım gösterdi. Derneğin sürdürülebilirlik olarak çok başarılı oldupunu söyleyerek Dr. Nimet Baki’yi tebrik etti.

Genel kurulda 2021/2022/2023 yılları faaliyet raporlarının sunumunu yapan Umut ve Yaşam Derneği kurucu ve aynı zamanda yönetim kurulu başkanı Dr.Nimet Baki, yeniden başkan olarak seçildi. Yeni yönetimini sunan üyelere sunan Baki; “ Öncelikle genel kurulumuza katılıp oy kullanan ve bizlere güvenip yeniden seçen bütün üyelerimize arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 2006 yılından beri kanser hastalarımız için canla başla çalışıyoruz ,hastalarımızın ve ailelerimizin hayatlarına dokunmaya çalışıyoruz. Yeni dönemde de aynı şekilde kanser tedavisi gören çocuklarımıza,hastalarımıza ve hasta yakınlarımıza maddi/manevi destek olmaya devam edeceğiz. “ diye konuştu.

Geçtiğimiz 3 yılın faliiyet raporlarının görsel sunumunu yapan Baki, yeni yönetim kurulunu genel kurula tanıttı.

GÜVEN TAZELEYEN VE YENİ YÖNETİMİ TANITAN BAŞKAN NİMET BAKİ ŞUNLARI SÖYLEDİ

Umut ve  Yaşam Derneği olarak, kanser hastalarının ve ailelerinin yaşadıkları zorluklar karşısında biraz olsun nefes alabilmeleri için ayni ve nakdi yardımlar da dahil birçok yardım kampanyası düzenliyoruz.
Bağışçılarımızın desteği ile maddi imkânı olmayan kanser hastalarının yanında olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
Hastanede yatan kanser hastası çocuklara verdiğimiz maddi ve psikolojik destekler, Umut ve Yaşam Destek Hattı gibi moral ve motivasyon çalışmalarımız,Umutları Yeşertiyoruz   gibi farkındalık ve eğitim projelerimizle her geçen gün daha çok kişiye ulaşıyoruz.
“” Umut Varsa Yaşam Vardır mottosuyla çıktığımız yolda bize desteklerinizle eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber