Ortahisar Belediyesi’nden Anlamlı Hizmet

Kesilen saçlar LÖSEV’e bağışlanacak. 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ortahisar Belediyesi tarafından sağlanan evde bakım hizmetlerinin kapsamını genişletti. Ortahisar Belediyesi tarafından yardıma muhtaç, yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlara yemek yapımı, ev temizliği başta olmak üzere, kişisel temizlik ve alışveriş ihtiyaçları karşılanıyor. Evde bakım hizmetlerine ayrıca berber ve kuaför hizmeti de eklendi. 
Ortahisar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu hizmet kapsamında Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile irtibat kurarak Çocuk Evlerinde kalan çocuklara kuaför hizmeti verdi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kız çocuklarının saçları istekleri doğrultusunda kesildi.
Saçları taranan ve istedikleri modellerde kesilen kız çocuklarının mutluluğu gözlerinden okunurken, saç kesimi için kuaförlere teşekkür ettiler.
KESİLEN SAÇLAR LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLANACAK
Ortahisar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince nizami bir şekilde kesilen saçlar, Trabzon Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü (ÇEKOM) tarafından LÖSEV’e bağışlanacak.  Bir dayanışma örneği ortaya koyan bu hizmet kapsamında saçlarını bağışlayan çocuklar, “Lösemi dolayısıyla saçlarını kaybeden kardeşlerimize peruk yapılması için saçlarımızı bağışladık. Umarız bu peruklarla mutlu olurlar” dediler.
Saç kesimi hizmeti, diğer çocuk evlerinde kalan erkek ve kız çocuklarıyla devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber