Akçaabat Belediye Meclisi’nin eylül ayı ikinci toplantısında ilginç anlar yaşandı.

Dr. Mustafa Çankaya balık av sezonun başlaması ile virabismillah diyen balıkçılara belediye bünyesinde herhangibir destek sunulup sunulmadığını sordu ve avlanan balıkların geleceği balıkhane konusundaki eksiklikleri dile getirmeye başladığı sırada belediye başkanı bu konuyu yüzyüze konuşmak istediğini ve çözüme daha çok katkı sunabileceğini belirtti. Dr Mustafa Çankaya bu öneriyi kabul ederek balıkhane ile ilgili konuları başkanla görüştü.

Sonuçta Akçaabat halkının hizmet aldığı yerde olan yanlışların düzeltilmesinin önemli olduğunu belirten Çankaya balıkhane girişinde bulunan çöp konteynırının tabanının çürük olup, akıttığını ve kötü kokuya sebep olduğunu tespit ettiğini söyleyerek değiştirilmesini talep etti.

Balıkhanenin çalışmayan giriş kapısının tamir edilmesini istedi.

Balıkhanenin içinin topyekün temizlikten geçirilerek lavabolarının da istenilen düzeye gelmesini isteklerine ekleyen Çankaya çalışmayan pompaların da tamiri konusunu talep etti.

Çankaya’nın taleplerini kabul eden başkan Osman Nuri Ekim gerekli talimatları verdi.

Ekim tarafından aynı zamanda balıkhanede profesyonel bir yönetim oluşturulması gerekliliğine vurgu yapılarak, temizliğinde bundan sonra da kiracılar tarafından yapılması yönünde kira kontratının zaten mevcut olduğunu ve bu konuda esnafımızın da üzerine düşeni yapmasını istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber