Ortahisar Belediyesi ‘Yaz Spor Okulu’na kayıtlar başladı!

Ortahisar Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ‘Yaz Spor Okulu’na kayıtlar başladı. Spor okuluna katılmak isteyen öğrenciler (6-12 yaş), 03-28 Haziran tarihleri arasında Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne gelerek kayıtlarını yaptırabilecek. Başvuru sırasında öğrencilerden; sağlık raporu, öğrenci belgesi, kimlik fotokopisi isteniyor. Yaz Spor Okulu; 03 Temmuz- 16 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. 
Yaz Spor Okulu, Ortahisar Belediyesi tarafından çocukların yaz tatillerini sportif faaliyetlerle geçirmesi amacıyla 8 farklı spor branşında düzenleniyor. Yaz Spor Okulu’nda sportif faaliyetlerin dışında çocuklar sosyalleşme imkânı da bularak dostluk ve arkadaşlık ilişkilerini geliştiriyor. 
Spor Okulu’nda; futbol, taekwondo, hentbol, Muay Thai, kick boks, tenis ve yüzme kursu açılacak. Tenis (6-12 yaş) ve yüzme kursu (4-12 yaş) hariç, diğer kurslar ücretsiz olarak düzenlenecek. Yüzme ve tenis kurslarına kayıtlar, Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksi’nde yapılacak. 
Sekiz farklı branşta açılan spor okulunda çocuklar ilgi duydukları ve yetenekli oldukları spor dalında fiziksel kabiliyetlerini geliştirerek tekniklerini ileri seviyeye taşıyor. 
“GENÇ YETENEKLERİ SPORA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
Spor okuluyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, sporun çocukların fiziki gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi.
Ortahisar Belediyesi’nin birçok spor branşının icra edilebileceği modern spor tesislerine sahip olduğunu belirten Başkan Kaya, “Spor şehri Trabzon’umuzda sporun her türlüsünü önemsiyoruz. Birçok spor dalında ulusal ve uluslararası arenada başarılı sporcular yetiştiren şehrimizde, genç yetenekleri spora kazandırmak için her yıl ‘Yaz Spor Okulu’ düzenliyoruz. Spor, çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı gelişimi için çok önemli. Bundan dolayı biz de yerel yöneticiler olarak çocuklarımızın en azından yaz dönemini sportif faaliyetlerle geçirmesi için çalışıyoruz” dedi.
“ÇOCUKLARIMIZI SPOR OKULUMUZA BEKLİYORUM”
“Spor okulumuzda, yüzme, futbol, boks, taekwondo, hentbol, tenis, Muay thai ve kick boks sporuyla yavrularımızı buluşturacağız” diyen Başkan Kaya, velilere çağrıda bulundu:
“Okulumuzda her türlü sportif ve teknik desteği verebilecek çok yetkin bir teknik kadromuz var. Bu spor dallarında kendini geliştirmek isteyen çocuklarımızı, Yaz Spor Okulumuza bekliyorum. Spor Okulumuz, çocuklarımızın spor faaliyetlerine katılımını artırmanın yanında, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve sosyalleşmelerini sağlamak adına da çok önemli bir fırsat olacaktır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber