Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesi’nden görkemli sezon kapanışı…

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen Resim Sergisi ve Türk Sanat Müziği Konseri büyük beğeni topladı. Resim öğretmenleri Engin Yardım, Ünsal Barutçu ve Muhammet Altuntaş önderliğinde birbirinden muhteşem eserlerin sergilendiği resim sergisi gerçekten görülmeye değerdi.

Ardından müzik öğretmenleri Kadir Yeşilırmak, Yunus Şentürk ve Gülşah Bal’ın büyük emeklerle hazırladığı TSM Okul korosu birbirinden güzel şarkıları Gülşah Bal yönetiminde seslendirdi. Ayrıca müzik öğretmeni Kadir Yeşilırmak ve Edebiyat Öğretmeni Fatma Lermi de söyledikleri şarkılarla geceye ayrı bir renk kattılar. Gecenin final şarkısı söz-müziği Norm Ender’e düzenlemesi Mert Kemancı’ya ait olan ve Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı şerefine yazılan “Parla” marşını tüm koristler ve salonu dolduran izleyiciler büyük coşku ile seslendirdi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Okul Müdürü Eren Çavdaroğlu’nun da izlediği programın sonunda gecenin mimarı koro şefi müzik öğretmenleri Gülşah Bal ve Kadir Yeşilırmak’a çiçeklerini Ortahisar Belediye Başkanı Kaya takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber