“Trabzon’daki sağlık kuruluşlarının birlikteliği güzel sonuçlar vermeye devam edecek” 

Proje katılımcılarından Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Kâtip Üyesi ve Sağlık Turizmi Proje Yetkilisi Mehmet Üçüncüoğlu, Trabzon'da sağlık turizmi yetki belgesiyle faaliyet gösteren hastane, sağlık kuruluşu ve turizm acentesi yetkilileri katıldı.

ÜÇÜNCÜOĞLU PROJE ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

TTSO Sağlık Turizmi Proje Yetkilisi Mehmet Üçüncüoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgi verdi. Üçüncüoğlu, Trabzon – Tiflis direkt uçak seferleriyle ilgili birtakım görüşmeler gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Yakın zamanda Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katılımıyla bu konuyla ilgili bir toplantı düzenleyeceğiz. Garanti koltuk talebinde bulunan Gürcistan firmasıyla da görüşmeler devam ediyor. Uçak seferleri başlayana kadar Tiflis’ten karayoluyla VIP servis konusunda da çalışmalar son aşamaya geldi. Sağlık Turizmi projemizin tanıtım broşürlerinin havalimanında da dağıtımına başlandı. Ayrıca Forum AVM sağlık turizmiyle ilgili filmlerimizi ekranlarında göstermeye başlayacak. Bu konudaki destekleri için de teşekkür ediyoruz. Hedef pazarlarımız arasında en önemlileri olan Bakü ve Tiflis’te reklam çalışmalarımız da yürütülüyor. Sağlık turizminde Almanya da önemsediğimiz pazarlar arasında. Neredeyse her ailenin orada bir yakını var ve tatillerde memleketlerine geliyorlar. Almanya’nın bazı şehirlerine direkt uçuş olması da önemli bir avantaj” ifadesini kullandı.

USTA: BU BİRLİKTELİK GÜZEL SONUÇLAR DOĞURMAYA DEVAM EDECEK

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ise toplantıda yaptığı konuşmada, Trabzon’da sağlık kuruluşları arasında sağlanan bu birlikteliğin çok güzel sonuçlar doğurmaya devam edeceğine inandığını belirterek, “Bir bütün olarak Trabzon adına çalışmalıyız. Birbirimizin eksiklerini tamamlamak zorundayız. Yaşanan olumsuz bir durum kurumlarla değil Trabzon'un adıyla anılıyor. Bu yüzden birliktelik içinde hareket etmeye devam etmeliyiz. Bakü ve Tiflis'ten gelenler var ancak gerçekten oralarda çok daha büyük bir potansiyel var. Bu pazarlara Tebriz’i ve birkaç hedef ülkemizi daha ekleyebilirsek çok daha verimli sonuç alacağız. Bu birliktelik için teşekkür ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odamıza da özverili ve katkı sunan çalışmaları için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda daha sonra katılımcılar proje kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini paylaştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber